Denna trötthet….

……den är svår att förklara och den är svår att förutse. Vissa dagar går en sak helt okej att göra, för att nästa dag vara som ett BERG att bestiga. Att åka till Ica, att planera mat, att svara på sms, att ha ”koll” på saker och ting, att planera……Tröttheten syns inte, men SOM den känns. Morgonen har varit TRÖTT. Trött, trött, trött. Bara att flyta med.

Hur orkar jag skriva bloggen då?! Jag fuskar lite. Stunder när jag känner att energi finns, så förbereder jag genom att skriva ett par dagar från ”fjolåret”. Då är jag dessutom lite före er läsare, så jag har hunnit smälta vad som hänt om ni förstår?!

Kikade igenom lite kort förut och fann ett så fint från förra julen. Då var vi lyckligt ovetande om vad som komma skulle. Far och barn. Så lika. Så fina.

IMG_0375

Så ett kort från 2 maj för ett år sedan. Hon STÅR!!!!

IMG_1198

2 maj 2013

Natten har varit bra (besök av hsv ”som vanligt”) och du vaknade på ett strålande humör! Vi satt i soffan och såg på barnkanalen medans vällingen ”droppade in”. Efter att jag klätt på dig, så gick du mellan soffan och altandörren 4-5 ggr och du såg så LYCKLIG ut!!!! Så mycket smärta du haft, du har inte ens kunnat stå och än mindre gå……Varje framsteg gör oss så lyckliga Meja!

Pappa var ute och gjorde klart vår stora nya odlingskrage och tog efter det en tur till tippen. Efter det åkte jag ner till centrum, för att köpa en liten namnsdagspresent till Filip.

Du sov gott ett par timmar, backflödeskrångel återigen men till slut fick jag upp lite utan att behöva sätta dig upp.

Imorgon (fredag) är det ny sövning, så på em kom morfar och hämtade Filip så får han följa med honom eller mormor till jobbet imorgon igen. Morfar var lite förkyld, så han ville inte gå in i huset – så vi klädde på oss och var ute med honom en stund. Du och han busade med dina gummiankor. Pappa och Filip planterade lite och Filip vattnade……..ÖVERALLT kan man säga! Att det är så roligt med vatten…..!?

När ssk kom vid 18, så visade du dem ditt Supersnöre. Du har lärt dig flera av pärlornas betydelse vilket du stolt berättade för dem.

När de var klara, blev det välling, Ipad i soffan och så avslutade du dagen med en dubbeldusch. Som vanligt inte helt populärt, men du ”återhämtade” dig snabbt.  I skrivandets stund, har du lagt dig för att sova. Pappa ligger bredvid dig och jag har precis pratat med mormor. Fille och morfar var nere i bastun.

Imorgon får vi gå upp tidigt. Vi ska vara på sjukhuset klockan 8 och innan dess en dubbeldusch till. Men då du ska vara fastande, så behöver vi ju inte lägga tid på att ge dig välling!

Du är vår kämpe och hjälte Meja!

Annonser

2 thoughts on “Denna trötthet….

  1. Nej, tröttheten är svår att beskriva. Men den första förklaras nog enklast av att ha pressat sig till det yttersta med ett dödshot hängandes över axlarna i varje andetag. Under så lång tid.
    Inte så konstigt egentligen att kroppen klappar ihop. Men så svårt att acceptera.
    Varma kramar

    • ……allt det du skrev PLUS att vi förlorade kampen. Nej, det är inte konstigt att kropp och knopp protesterar. Inte konstigt alls, men JOBBIGT. Kram tillbaks

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: