Idag finns inte orden

Skrev ju häromdagen om att vi har få kort på oss alla 4, här är några ”försök” till att 4 ska fastna på bild på en gång…..det är dryga veckan innan vi fick diagnosen. Alltså ca 2,5 vecka efter att vi fått beskedet att det INTE var leukemi. Är uppe i ”Björngrottan” på berget längst bak i trädgården. För er som inte känner Micke, så kan jag berätta att han har fantasti som ett barn. Utöver björngrottan, bor här apor på berget….

IMG_0994

IMG_0995

IMG_0996

IMG_0998

Mer blir det inte idag, känner mig idag helt ”tom på ord”. Så kommer det vara då och då. Dagar som dessa, får ni hålla tillgodo med enbart (eller nästan enbart blev det visst..) dagboksanteckningarna.

 

Söndag 5 maj 2013

Även idag vaknade du lite för tidigt……..6.20 ställde tarmbakterien till det lite, du bajsade och ville sen ej sova mer. Du och jag hängde i soffan länge och pappa la sig hos Fille för att få lite mer sömn. Vet att många som har småbarn brukar gå upp vid denna tid, men vi har ju haft nattbesök även inatt så vi har sovit på tok för lite. Men du var på ett STRÅLANDE humör i soffan Meja, så UNDERBART!!!!

Efter frukosten stack pappa, Filip, Anders och Elias iväg på grabbarnas FÖRSTA fotbollsträning! STORT! Och ännu större att pappa kunde vara med! Längtar tills vi kan vara där alla 4!

Du och jag satt ute på verandan och läste och du åt TRE kalla köttbullar!!!! Där ute fick du även din 12-medicin av hemsjukvården. Så kom mormor en sväng med blöjor och lite mat. Efter det vilade du lite (du somnade FORT).

När pappa och Filip kom hem, åkte pappa och köpte material till en ”ramp” till boden. Filip lekte ute med Siri och jag rensade lite ogräs. Kirskålen INVADERAR Meja! När du vaknade, var du tyvärr sådär ”orolig” i kroppen och det tog en 20 minuter innan allt ”blev bra”. Så blev det eftermiddagsvälling och efter det så sa du ”Ska vi gå ut då mamma?” HÄRLIGT! Ute ville du sitta på 3-hjulingen, gå över till grannarna och där ville du studsa på studsmattan!!!!! Först bar jag dig,men sen ville du stå själv! Så vi satt i en ring, du, jag, Filip och Siri och ”småstudsade” – URMYSIGT!!!!!!

Vid 17.30-tiden kom grannarna och Onsbackarna och så åt vi en gemensam grillmiddag utomhus. Du åt bara lite ketchup,men vad gör väl det……..mitt i allt kom ssk, det var en ny idag men det gick jättebra! När du fått medicinen, gick vi ut en stund till och du var så GLAD!!!!!

Förresten, det hade gått BRA för brorsan på fotbollen – han hade lyssnat på tränaren och varit koncentrerad och ”vågat vara utan pappa” – härligt!

Nu sover du gott och sammanfattningsvis kan vi säga att detta varit en BRA dag då du varit så GLAD och gått och stått mycket och till och med hoppat studsmatta!

Annonser

10 thoughts on “Idag finns inte orden

  1. Tänk att det är så svårt att fånga fyra personer på samma bild. Jag känner igen det från vår familj, och det blir inte lättare med åren. Det är alltid någon som grimaserar, blundar, tittar bort eller så. Jag kan nämna att i Surte, i backen ovanför ”raset”, där bor trollen Ecka, Pecka och Secka. De har bott där sedan våra varn var små och deras morfar har berättat de mest fantastiska historier om dessa troll, Så om ni är i Surte så vet ni vart ni ska gå om ni vill träffa trollen. 🙂 Kram från Jeanette

  2. Vill bara säga att jag läser varje inlägg på din blogg Maria. Det är så fint att du delar med dig! Det ni har varit, och är med om, ger perspektiv och får i alla fall mig att ibland backa och omvärdera situationer. Situationer då man i vanliga fall hade blivit upprörd, arg eller frustrerad. Med er historia i bakhuvudet så känns vissa fighter helt enkelt inte värda att ta. För det viktigaste är ändå att man har sin familj, sina barn och att man får uppleva dem och deras utveckling. Är så fruktansvärt ledsen att ni inte kommer få följa Meja i detta och önskar så att ni slapp leva den vardag ni nu befinner er i. FUCK CANCER!

    • Visst är det så……många som önskar mer ”egentid”….men så är det ju när man är inne i ekorrhjulet. Jag är glad för alla som stoppar sitt hjul några sekunder och tänker på allt de har!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: