Mejas supersnöre

Mejas Supersnöre är ju nämnt tidigare och det kommer ni läsa om flera gånger framöver. En pärla som finns är grön och står för ”En mycket dålig dag”.  Meja hade många riktigt dåliga dagar, men Mejas supersnöre har inte många gröna pärlor. Glömde vi, eller valde vi att fokusera på de BRA stunderna och dagarna!? Jag kan faktiskt inte svara på det. Förra året den 9 maj var en rätt rutten dag för Mejisen tyckte vi då. Nu med facit i hand, när vi vet hur senhöstens dagar skulle se ut, så var den 9 maj 2013 en rätt skaplig dag.

Jag har ju tidigare länkat till informationen om Supersnöret, idag blir det en annan länk till alla ”sysugna” – påsar till dessa färgstarka snören behövs! http://www.barncancerfonden.se/vastra/stodgrupper/supersnoret—varldens-viktigaste-snore/hjalp-till-att-sy-supersnore-pasarna/

Önskar alla en fin helg. Här kommer det bli Let’s dance-final idag och imorgon gissar jag på Gladiatorerna. Det är inte den äldste herrn i huset som valt, inte heller mamman…….Fille älskar Gladiatorerna och kör gärna Gatloppet mot sin mamma, var som helst, när som helst.

 

Torsdag 9 maj 2013

Ni hade haft en knövlig natt pappa och du. Du hade runt 39 i feber hela natten. Dina blodvärden idag är (normalvärden inom parentes – från det värdet och uppåt rättare sagt);

Hb 82 (105), LPK 4,3 (3,5), TPK 153 (150), Neutrofila 1,4, CRP 240 (infektionsvärde som är 5 och neråt när man är frisk….).Du fick påfyllnad av blod, då du låg precis på gränsen.

Det är helgdag idag, så brorsan är ledig. Han och jag stack in till stan vid lunch och åt på McDonalds för att sedan gå på bio och se ”Sune i Grekland”. Popcorn och mjölk blev det till bion 😉 Det har varit ösregn en stor del av dagen, så det var en bra aktivitet som pappa kom på!

Du har haft en rätt kämpig dag idag med hög feber och riktigt riktigt ont i din vänstra arm. Till råga på allt, spydde du upp all morgonvälling. Förhoppningsvis berodde det på att den gick in för fort. Det var slut på de vanliga aggregaten, så de hade tagit ett annat och det hade gått fort……Så har du bajsat 4 rejäla omgångar, men de har inte tagit något nytt prov – vi hoppas innerligt att den dumma tarmbakterien håller sig borta. Just nu är du inte alls i form att gå ut i korridoren, men vi hoppas att de snart får bukt med infektionen. Nu när vi inte är RÖDA längre. Fille och jag kom hit vid 16 och han var lycklig över att isoleringen är bruten, så att han fick leka i korridoren!

Du fick ge dig iväg på ännu en röntgen (ännu en pärla till supersnöret….) av armen idag, men de såg inget annat än en liten utgjutning. En av läkarna ringde hit en ortoped/kirurgsom misstänkte pigluxation. Han gjorde vissa böjningar i armbågen och detta gjorde ONT på dig. Så ska han komma åter om en stund för att utvärdera om det blivit bättre. Jag har försökt locka dig till att använda din arm, men det är inte helt lätt då du säger att du har ONT.

Ortopeden skulle komma åter efter en halvtimme,men när det gått över en timme la jag dig då du var så TRÖTT. Gissar att det kom något akut emellan för honom. Nu hoppas vi på en fin natt här älskling!

 

Annonser

3 thoughts on “Mejas supersnöre

  1. Passa dej i gatloppet bara. När Daniel var åtta år så lekte han och kompisen gatlopp. Kompisen sprang rakt in i Daniels mun med huvudet före så Daniels båda (helt nya) framtänder hängde löst. En av tänderna dog helt, dvs att tandroten dog. Det har varit rätt besvärligt i omgångar sedan dess. Så – tandskydd och hjälm på!! Sedan är det bara att köra på…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: