Tur jag samlade kraft under gårdagen….

Fick sent igårkväll veta att en familj fått ett högst otrevligt besked. All styrka till er! Fortsätt kämpa och blicka framåt. I morse kom så nästa slag i magen – ännu en superhjälte har förlorat kampen. Ännu en familj som ska lära sig leva UTAN……..Har aldrig träffat denna hjälte, men mamman är en av de som följer oss här på bloggen. Önskar av hela mitt hjärta att er resa slutat på ett annat sätt. All kärlek och styrka till er. Har sagt det förut; vill så gärna tro att alla dessa fantastiska barn möts någonstans där de slipper slangar, morfinpumpar, otrevliga mediciner och smärta. Tänder ett extra ljus här hemma ikväll…….

 

Lördag 11 maj 2013

Pappa och du hade haft en stökig natt. Du syresatte dig inte optimalt,  så man hade gjort mängder av kontroller under natten. Tyvärr vaknade du tidigt också, av att du bajsade. Kämpigt. Så ni hade legat och kollat på Barnkanalen mellan 7-9.30….Du hade inte velat ha något att äta, men du hade varit pigg och glad – det viktigaste!

Ni hade varit ute i lekrummet/köket en lång stund på förmiddagen och du hade t om velat stå!!!! Du hade ”lagat mat” och lekt med Duplo och pappa sa att det var underbart att se dig så glad och pigg. Heja Meja!

På eftermiddagen kom Fille och jag till sjukhuset. Pappa och Fille stack då direkt iväg på fotboll och såg Nordvärmland möta Sävedalen. Matchen hade slutat 1-1, Filip hade inte kollat så mycket utan mest plockat kastanjer! Väl tillbaka på sjukhuset, busade brorsan med alla sköterskor och du tycker att det är SÅ roligt!

När pappa och du blev ensamna igen, hade ni haft en lugn kväll. Ni hade sett på film och läst böcker. Du hade somnat så gott och när du sov, tog pappa sig en lyxkvällsmat. Fick havskräftor av mormor och morfar igår, så jag hade skalat ett antal som pappa kunde lägga på en smörgås. Vi måste försöka få till en guldkant även på sjukhusvardagen……

Annonser

One thought on “Tur jag samlade kraft under gårdagen….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: