SEG dator

Argh, har kämpat här länge nu med bilder – men datorn verkar vara extra extra trött idag. Eller så vill den berätta för mig att den är nära nära att lägga av nu. Energin har gått till att till slut få in några få bilder, så jag orkar faktiskt inte skriva något idag. Men en bild säger mer än 1000 ord, är det inte så!? Syskonkärlek…….och så en brandbil – det finns x antal foton på spännande fordon, då Fille älskar utryckningsfordon, arbetsfordon……Nu får både datorn och jag vila resten av kvällen och natten – så hoppas jag att vi bägge har nya krafter imorgon.

IMG_1319

Sida vid sida 1

Sida vid sida 1

Sida vid sida 2.....

Sida vid sida 2…..

Tisdag 21 maj 2013

Du hade väckt pappa imorse och sagt ”pappa, slangen!” – då var sonden en bra bit utanför näsan…..så du fick snurrmedicin och en ny (+ en pärla till supersnöret såklart). När jag kom till er var ni i köket och pratade med doktorerna samt så knaprade du på ett smörgåskex då det ej var något backflöde på sonden……trots kex och även några skedar filmjölk (duktiga du som petar i dig trots att du egentligen inte alls vill ha) hände ingenting, så det fick bli ny snurrmedicin och ny sond (pärla nr 2 för dagen). Jag gick då till apoteket för att hämta medicin du behöver…..är som du vet inte helt bekväm med att se dem sätta sond, bättre att ”lugnet själv” till pappa är med! En brandbil stod nära apoteket – som vanligt fotade jag för att visa brorsan!

Doktorn gav oss klartecken att åka hem och samma ”regler” gäller som tidigare. Vid feber ska vi ringa avdelningen direkt och förmodligen läggas in. Om du inte får feber innan, så ska vi till dagvårdsavdelningen på fredag för blodstatus. Doktorn sa också att personalen pratar om dig som ”avdelningens solstråle” – underbara unge!

Vid 14.30 kom vi iväg hem och då åkte vi direkt till förskolan och hämtade brorsan. Du blev ÖVERLYCKLIG att se honom och han dig! Två av dina kompisar på din avdelning gick efter oss och de såg så glada ut – det är länge du har varit borta fina Meja!

Väl hemma var vi ute och lekte ett tag, hoppade studsmatta och grävde i sandlådan. Din bror var vid din sida hela tiden och hjälpte dig – så gott att se! Du går bättre och bättre tycker vi – också helt fantastiskt att se!!!!!

När vi åt middag, åt du några små korvbitar och sedan fick du välling i sonden – i slutet av den kräktes du, men mest slem enligt pappa som satt bredvid dig. Såhär var det sist med, att du blev slemmig och kräktes några gånger.

Det blev lite bekymmer vid läggdags, för helt plötsligt var ni bägge mammiga….!? Men det löste sig och du somnade gott. Efter ett par timmar vaknade du och hulkade rejält, men det kom inte upp något. Therése kom ungefär då och levererade Snusmumrik-kläder till Fille. Så fin brorsan kommer bli – världens finaste Snusmumrik!  Förresten, det åskade REJÄLT förut, det gillar ju Hattifnattarna! Det är vårfest/temaavslutning på torsdag på förskolan och då ska barnen vara utklädd till någon figur i den Muminsagan ni jobbat med!  Jag är inte ”pysselmamman” i vanliga fall och absolut inte nu, härligt med vänner som är det!!!!

 

Annonser

2 thoughts on “SEG dator

  1. Härligt ändå att läsa att du kan bli arg på något så världsligt som en seg dator…. Fina bilder! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: