6 månader utan

Idag är det 6 månader sedan Meja dog. Återigen, detta med tid/tidsuppfattning…….Meja hade sin diagnos i 7,5 månad – nu har hon varit borta i 6. Får inte ihop det.

 

Söndag 26 maj 2013

Du har sovit ok inatt Meja – skönt! Trots att det ju lät som bara den av aquapacken + att det varit många kontroller, mediciner och blöjbyten. Vid 6-”besöket” vaknade du och ville höja upp huvudänden på sängen och se BK (barnkanalen). Du såg en stund, men så somnade du om (sittande…..) vid 7 och jag sänkte då ner sängen igen och så sov du till 9!

Status idag är att CRP gått upp till 110, så doktorerna tror att det är en bakteriell infektion också – inte bara parainfluensaviruset. Blodstatus; Neutrofila ”inga”, LPK 1,2, Hb 95. Så det är samma plan som igår – bägge antibiotikasorterna är fortfarande insatta och du får alvedon regelbundet.

Lite efter 11 gick du och jag ut på en promenad (vi får ju ej vara i korridoren – men att gå från rummet till utgången är okej), men det märktes att du inte mår bra. Du ville inte göra något på lekplatsen och du ville gå in på rummet rätt fort. Väl inne så läste vi en bok och sedan ville du sova – trots att du bara varit vaken i 3 timmar. Du somnade fort och så kopplade ssk på TPN (näringsdropp intravenöst) och så satte jag igång aquapacken. Vi kollade din syresättning och den låg på 07-99%. Fasen Meja, du är helt otrolig – så stark trots allt du går igenom.

Fille har varit på fotbollsskolan nu och han, pappa, farmor och farfar äter lite lunch hemma för att sedan komma in en sväng innan ”de gamle” ska åka hemåt igen.

Förresten, dessa dagar har du blivit ”saftad” regelbundet, flera gånger per dag.

Pappa och jag byttes av när de kom hit och du och din fantastiska pappa hade haft en lugn kväll och ni hade myst massor. Vår älskade lilla Loppa….. 

Lycka när idolen kommer.....

Lycka när idolen kommer…..

 

 

Annonser

9 thoughts on “6 månader utan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: