En dag med låg energinivå

Energinivån har varit låg idag. Klockan är nu 20 och vi kom precis från graven där vi sagt godnatt till Meja – har inte varit där på några dagar. Ute hör vi dunket från Ullevi. Skilda världar, helt klart. Önskar er alla en fin helg.

 

Torsdag 30 maj 2013

Jag lämnade Fille innan frukost och gick sedan en promenix innan jag åkte till pappa och dig. Du hade sovit gott inatt och var även idag på ett strålande humör!!!! Ditt hb låg på 77, så du behövde få påfyllnad. I väntan på blodet tog vi oss ner till Härlanda tjärn igen och vi hade turen att se ÄNDER igen (alltså ej ankor, som er pappa envisas med att säga….). Satt även idag och kastade lite sten i vattnet. Du gick själv en bra bit – så UNDERBART att se!!!!!!

Väl tillbaks, kopplades blod på – det tar ju två timmar att få och du somnade ganska direkt det var ikopplat. Jag låg bredvid dig och jag somnade gott jag med……det är så GOTT att ligga nära dig Mejis. Du har verkligen fått fnatt på att ha klistermärken i pannan och du låter dem sitta när du sover. Trollunge! Innan du somnade, var en för oss ny, läkare inne. Hon meddelade att det ”bara” är meronemet som du ska ha nu och det är ändrat så att du ska ha det bara 3 ggr/dygn. Hemsjukvården kan ta emot oss, så vi får gå hem idag!!!! Dina värden är fortsatt låga – inget har börjat öka ännu, så det får vi hoppas ändrar sig snart!

Sofia var snäll och hämtade upp brorsan på förskolan, för att sedan hämta sina egna vildar. Pappa, du och jag hann hem innan de kom och Filip och du blev så GLADA när ni såg varandra. Tänk att just NI valde just OSS till föräldrar. Vi är lyckligast i världen pappa och jag…….Fille, Elias och Theo sprang lite i vattenslangen och du satt under parasollet och pysslade med klistermärken som du fick av kusin Frida igår. Sen blev det en lite rörig kväll då Filip var arg av och till (mest till…..) – men nu är det ju ”nytt” igen, så det är inte så konstigt. Nu ska vi ställa om till att alla 4 är hemma igen. Du din rackarunge var SEG att somna, någon minut innan 22 la du ihop – precis innan hemsjukvården kom.

Nu ska vi njuta av VARJE sekund vi får hemma! Vi älskar dig och brorsan så otroligt mycket!!!!! 

IMG_1419

Pappas tjej......

Pappas tjej……

HEMMA!!!!

HEMMA!!!!

Annonser

2 thoughts on “En dag med låg energinivå

  1. Så sant. Vi har tur som får våra barn till låns. En del tyvärr bara en kortare tid än andra. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: