Ett vanligt liv fast det inte alls är som vanligt….

Dagen efter Meja dog, satt Micke, Filip och jag och tittade på bilder och filmer på datorn. Bilder och filmer på Filip och Meja. Filip sa då; ”Ska vi leva ett helt vanligt liv nu då, fast det inte alls är som vanligt?”. Förstår ni? En, då 5-5-åring, hjälper oss att sätta ord på kaoset. Har flera gånger försökt att hitta en bättre formulering själv, men det går inte. Hans mening är så klockren – vi lever ett helt vanligt liv nu, fast det inte alls är som vanligt.

 

Fredag 31 maj 2013

Vid 6.30 kom pappa och du in i Filips rum för att titta på oss (Fille ropade in mig inatt) – men ett glädjetjut från dig väckte brorsan och så var hela familjen Alphov igång! Tyvärr sa du nej när Fille ville sätta sig hos dig i soffan och då blev han så ledsen, han bryr sig så mycket om dig! Efter ett tag ”vände du” och han fick sitta hos dig. Pappa åkte iväg och spelade sin fredagsfotboll – något han inte gjort på evigheter! Vi andra 3 hade en mysmorgon och när alla morgonbestyr var över, så sköt Filip med sin slangbella (som han och morfar tillverkat) och han försökte givetvis lära dig! Han försökte även lära mig……

Det har varit jättefint väder även idag och du och jag sprang med kläderna på i vattenspridaren och du TJÖT av skratt! Så gott Meja att få göra ”vanliga saker”med dig älskade prinsessa!

Brorsan och jag var iväg ett tag på dagen och uträttade några ärenden – så åt vi en asiatisk buffé till lunch. När vi kom åter, hade ssk precis gett dig din antibiotika! Så var Siri här och Fille och hon lekte hela eftermiddagen och hon åt grillmiddag med oss ute på trädäcket. Massa gott grillat och så lite rabarberpaj till efterrätt! Du åt inget idag – men du satt bredvid oss på en filt och ”hade picknick” – mysigt!!!!!

Du somnade gott vid 19.30-tiden, men när pappa skulle koppla bort vällingen så vaknade du och skulle se på barnkanalen……det gick inte att få dig att somna om, så när ssk kom vid 22 var du ännu vaken…….23.15 somnade du lilla rackarunge……dessutom förbjöd du pappa att ligga bredvid dig i sängen……du som alltid varit så pappig!

Slangbellekurs.....

Slangbellekurs…..

IMG_1429

Friterad kyckling……

IMG_1430

Grillmiddag med blivande hustrun!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: