Ett kort inlägg

Idag blir det ett kort inlägg. Både från ”nu och då”- idag 2013 var en av de få dagar vi missade att skriva allt som hände. Glömmer dock aldrig läkarens ord som står nedan; att risken att Meja skulle behöva genomgå en stamcellstransplantation/benmärgstransplantation var liten. Lömska j-a cancer. Du lurade oss alla……Vi försöker att inte säga fula ord här hemma (en ”väldigt-väldigt-snart-6-åring” testar ju gärna fula ord) – men vi har sagt att det är helt okej att säga HATA och J*LAR när det gäller cancer. Gissar att de flesta håller med!?

Har precis varit ute och jagat mördarsniglar. Kirskål och mördarsniglar ligger extra risigt till nu…..måste erkänna att jag njuter lite extra av att få plocka dem en och en……..Då och då plockar jag gemensamt med grannfrun – underbart att gå och filosofera tillsammans……

 

3 juni 2013

Pappa och du hade en skaplig natt här och han väckte dig vid 9-tiden. Vid 6.30 fick du alvedon, då du hade 40,1 i feber. Jag kom hit vid 10 och du fick du 100 ml välling som du fick behålla. En av överläkarna var inne hos oss och han är ”nöjd med dig” vilket känns otroligt skönt. Risken att du ska behöva gå igenom en benmärgstransplantation är liten då du ej har den där ”genetiska påverkan” samt att du svarat så bra på guldmedicinen. Men han kan givetvis ej säga helt 100. Men som sagt, han är nöjd och då är vi nöjda! Du har ju klarat dig väldigt bra från biverkningar hittills Meja. 3 behandlingsblock kvar, vi håller tummarna att du fixar även dem lika bra!

Nu är pappa iväg och hämtar sin portfölj som varit inne för lagning, då dragkejdan gått sönder. Han tar sig en springtur också, så kommer han och Filip sen. Frågade Filip förut och han ville absolut hit……fina bror!

Du har röntgat lungorna idag också förresten.

När Fille kom hit, satt ni nära varandra i sängen – du med hög feber, men så glad över att brorsan kom. Ni härmade fiskarna i akvariet om och om igen, dvs hur de öppnar och stänger sina munnar. Ni är så otroligt fina tillsammans – börjar nästan bli tjatigt att skriva…..nu skojar jag såklart, kommer ALDRIG tröttna på att skriva det. Våra älskade ungar!!!!!

(Resten av dagen missades tyvärr att skrivas ner…….)

IMG_1472

Syskonen härmar avdelningens akvariefiskar……

IMG_1469 IMG_1471

 

 

Annonser

3 thoughts on “Ett kort inlägg

  1. Fina, fina ni. Jag förstår allt mer genom bloggen varför både du och morfar uttryckte så mycket oro inför filips hantering om uitifall allt skulle sluta på värsta satt. Hade ju själv tyvärr aldrig tillgång och tillfälle att se de två små fina tillsammans på nära, vardagligt håll. Så tacksam, dock, att ha känt på mig rätt – Filip har likt sin syster superkrafter, inspirerad av sina föräldrar. Va F saknar er och pratar om er. Jisses vad de ska få åka i sommar bara det nu blir, F och hon. Kram!!

    • Först; tog mig friheten älskade syster att redigera din kommentar i den bemärkelse att jag till lite prickar över o och a, vi häruppe i norr behöver dem för att kunna förstå 😉 Du/ni såg vår familj på nära håll, på erat sätt – även om ni inte kunde vara HÄR hela tiden, men avståndet var inget hinder för att ni kunde vara med oss hela resan igenom! Att du tog dig hit 2 ggr förra sommaren/hösten för att vårat F skulle träffa erat F, min systerdotter, var fantastiskt. Vi saknar henne OCH er såklart! KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: