Dagpermis!!!!!

Några foton blev det ändå idag…..

 

Fredag 7 juni 2013

6.25 hade du slagit upp dina vackra ögon och ville se på BK! Det hade bara varit för pappa att ta sig upp och sätta på tv’n. Så kopplade han igång din välling och tog sig frukost. Strax efter kl 8 var ni redan ute på väg mot Härlanda tjärn! Det är ca 1 km dit ner. Du hade varit på ett strålande humör där du satt i vagnen och du hade sjungit Pippisånger. Väl framme, hade ni spanat på änder och varit sakletare – precis som Pippi! Ni hade hittat 3 bollar i vattnet, men endast nått en – så den hade pappa tagit upp. Efter en timme hade du velat gå ”hem”, men när ni passerade en lekplats hade du velat stanna för att leka lite! Du hade grävt och ”sålt korv”.  Tillbaka på rummet, var det dags att koppla på välling men du ville fortsätta leka så vällingen åkte med ut till lekhörnan. Ni hann med mycket innan du somnade vid 12!

Läkarna hade gett oss klartecken att åka hem på dagpermis framöver. Redan i eftermiddag, för att åka tillbaka ikväll för att sova på sjukhuset. Imorgon får vi åka hem efter frukost och sen vara hemma ända till kvällen!!!! Det ska bli skönt, för oss alla, att vara samlade igen.

Brorsan och jag sov ju hos mormor och morfar och han busade rejält där; han har i ett dike funnit en ”Till salu-skylt” från någon mäklare. Denna sätter han upp på mormor och morfars gräsmatta, så folk har frågat om de ska flytta – rackarunge!Vid 15.15 kom brorsan och jag och hämtade er vid sjukhusets entré. ”FILIP!” skrek du när du såg honom, det är så gott att ni blir så GLADA när ni möts! Väl hemma stack pappa ut på en löprunda. Du, jag och Filip gick upp till fam Onsbacke där även Anna och barnen var. Du grävde med Sofia i sandlådan och du såg så LYCKLIG ut! Så gick vi hem och åt pasta – du åt ingen sås, men så gott det är när du vill äta!

Vid 18.15 åkte du och jag tillbaks till avdelningen och du var på ett galet bra humör! Vi tog bilen hit, då vi ju får åka hem efter frukost imorgon. Kopplade på välling efter ett tag och så pratade vi med mormor på Skype. Du pysslade massor och gick runt med bar överkropp – hur cool som helst! Medicinen blev en timme sen, tror att ssk missade den – det ”kändes så” när jag undrade om det inte skulle kopplas på antibiotika.

Du somnade först 21.40. Snutten och nappen ”klistrade i ansiktet” som vanligt – fina fina dotter!!!!!

Hus till salu!!!!

Hus till salu!!!!

Sandlådelek - som "vanligt" på fel sida häcken....

Sandlådelek hos Onsbacke

Min vackra coola unge! Är glad att klistermärkena blev hennes signum, istället för att man bara såg en cvk som skrek sjukdom....

Min vackra coola unge! Är glad att klistermärkena blev hennes signum, istället för att man bara såg en cvk som skrek sjukdom….

Godnatt!

Godnatt!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: