En härlig lekdag!

Lördag 8 juni 2013

Du sov gott inatt Meja! Nattsköterskan var hur smidig som helst! Vid ett blöjbyte, såg jag att din sond åkt ur en bra bit – så vi fick förstärka den med tejp. Du blev arg som ett bi, men somnade om direkt och sov till lite efter 8. Jag har nu ätit frukost, du ville inte ha något idag.

Dagens blodstatus; Neutrofila 0.2, trombocyter 56, CRP 18.

Du har fått bort ditt stygn på cvk’n och du var superduktig! Nu får vi åka hem och vara hemma ända till kl 19 om vi vill!

När vi kom hem, ca 10.30, satt pappa och Filip och åt frukost på verandan. Efter lite välling så var du ute och lekte lite innan det var dags för vila. Vid 14 kom hemsjukvården och gav dig antibiotika och vid 16 kom mormor och morfar. De grillade med oss och när vi ätit upp kom Anna, Magnus,  Alexander och Jonathan. Du hade en härlig eftermiddag ute, bla så sprutade du med vattengevär, ett sådant där som man ”drar upp” vatten med – morfar stod och lärde dig. Så pysslade du med nya klistermärken som du fick av grannarna.

Vid 18-tiden åkte pappa och du tillbaks till sjukhuset och då låg det ett brev och en ”mjukismus”på din säng. Den hade ingenstans att bo så den undrade om den fick bo hos dig!

Hemma var fam Källström kvar till 19.30-tiden och sen blev det en dusch för Filip och lite popcornmys. Han somnade sent och det hade även du gjort. Så härligt att du var här hemma hela dagen prinsessan – huset är så TOMT utan dig…..

Brorsan är byggjobbare

Brorsan är byggjobbare

Kexpaus

Kexpaus

Pappas tjej läser Dagens Industri.....

Pappas tjej läser Dagens Industri…..

Vattengevärspremiär

Vattengevärspremiär

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: