Blåsor i munnen

Jag har en blåsa i munnen. På insidan överläppen. Det känns som en JÄTTEBLÅSA, men den är yttepytt. Det känns som om hela överläppen är svullen, men så är inte fallet. Besväras av denna lilla prick. Så tänker jag på Meja och alla andra superhjältar, som hade många stora elaka blåsor på tungan och i resten av munnen. Förmodligen blåsor och/eller sår  även ”hela vägen ner”. Helt plötsligt känns min blåsa inte alls……

 

Tisdag 11 juni 2013

Inatt har du sovit GOTT! Ssk var bara inne och ”tittade till oss” ett par gånger! Vi vaknade vid 7, då något barn körde runt med en bil i korridoren! En morgonpigg krabat! Vid 7.40 kom dagsköterskan in med kalium, diflucan (bägge ger jag i sonden ju) samt dagens värden; Hb 106, LPK 2.8, Trombocyter 108, Neutrofila 0.3, CRP 7.

Vi tog hibiscrubdusch nr 2 och även den gick galant! Så fick du fina Hello Kittylakan i sängen. Emlasalva på ryggen där de sticker dig, inte populärt alls. Så kom pappa till oss och nu sitter vi och väntar på operationstid………Nu har det gått en stund och pappa och jag är åter nere på rummet, du opereras 3 våningar upp. Idag var du så LEDSEN och sa ”jag vill inte ta prov i ryggen”. 10.15 somnade du och idag kändes det tufft Meja. Så jobbigt att du var ledsen……Du fick en lugnande medicin, så att den ”oron” du haft efter uppvaket de senaste gångerna förhoppningsvis uteblir.

Nu är du vaken och nere med oss på rummet. ”Oron” uteblev – skönt!!!! Vi ska tillbaks imorgon och ta blodprov – har de neutrofila ”skuttat upp” så påbörjas behandling då, annars blir det först på måndag. Detta innehbär att vi alla får sova hemma inatt, så vi kan ALLA GRATTA FILIP IMORGON! Vilken lycka!!!!

Efter narkosen, så åt du förresten 1/4 fralla och några skedar yoghurt! Nu får du välling, sen åker vi hem!!!!! Så åker vi tillbaks hit imorgon som sagt var, när vi lämnat brorsan på förskolan.

Sköterskan var precis här inne och lämnade en ”superhydro kanon” – en stor spruta som han döpt till just superhydro kanon, samt så hade han skrivit Meja på den! Blir bra till kommande vattenkrig! Så hade han med varsitt Blixten McQueen-paraply till dig och brorsan. Filips slår vi in såklart och ger honom imorgon på födelsedagen, med hälsning från ssk.

Vi åkte och hämtade brorsan på förskolan och ni blev så glada bägge två och kramade varandra! Så åkte vi till centrum och köpte frukt som Fille ska ha med sig imorgon.

Du somnade FORT bredvid pappa och detsamma gjorde Fille. När ni sov, monterade pappa och Mattias studsmattan som ju Fille ska få imorgon när han fyller FEM år!!!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: