Födelsedag i huset

Idag fyller vår älskade prins sex år. Han vaknade 6.07 vilket ALDRIG händer – han är som en tonåring på mornarna, det tar evigheter att väcka honom…….men idag vaknade han pigg som en lärka och ville inte alls sova mera. Presentöppning på sängen och en lugn morgon innan han begav sig till förskolan med en herrans massa vattenmelon han bjöd sina kompisar på. Han är fruktoman, så för honom är det guld att få ta med sig god frukt……..

Själv ägnade jag flera timmar på förmiddagen tillsammans med en annan änglamamma. Så härligt, trevligt, jobbigt, galet…..som så många andra hade vi våra telefoner uppe en stund under ”daten”. Tänk om de som satt runt oss visste vad vi tittade på. Sista tiden i våra barns liv. De sista veckorna, som var så otroligt lika för våra hjältar. Meja somnade in i Muminrummet som ni vet, N i Pippi-rummet…….

Eftermiddagen och kvällen fylldes med lek och god mat. När  grannarna hoppat över häcken och ”nästan grannarna” promenerat hem och även mormor och morfar åkt var det en TRÖTT Filip som la sig. En trött, nöjd 6-åring som har sin syster i tankarna mer än någon kan förstå. ”Nästan alla jag känner har någon att leka med när som helst, jag har haft det – men nu har jag bara er” var det sista han sa. Han hade gjort precis vad som helst för att få ha sin älskade syster här. Tänk om ren, äkta kärlek var starkare än alla ”elakingar”. All den kärlek han haft och har till sin syster…….hon hade inte ens blivit förkyld om det var så att kärleken övervann allt. Detsamma hade gällt för honom……..

 

12 juni 2013

Idag fick vi väcka dig, så att du kunde vara med och sjunga för din fina fina storebror. Ni har ju alltid varit fina mot varandra, men nu det sista slår ni alla rekord – ni är FANTASTISKA mot varandra. Fille blev så förlägen när han fick sina presenter……det var knappt att han ville gå med till studsmattan.

Nu är vi på sjukhuset och vi har precis fått besked att de neutrofila idag ligger på 0.6! Så ikväll kör det igång, behandlingsblock nummer 3! Men lyx är att vi hinner hem en stund innan! Världens bästa present för brorsan……Du åkte med till förskolan och hämtade honom och sen åkte han och pappa och köpte mat på McDonalds, du åt nästan en halv hamburgare! Vid 18-tiden körde granne Mattias in pappa och dig, samtidigt kom Sofia och grabbarna och sa grattis till Filip. Ännu senare kom mormor och morfar och grattade honom. Han fick bla en biljett att gå på en Emilteater i september.

Brorsan låg och grubblade mycket på kvällen och somnade först närmre 22. Mitt i allt vårat ”kaos” så blev hans 5-årsdag så bra den kunde bli!

Pappa och du hade haft en mysig stund på sjukhuset innan första ”dosen” guldmedicin kopplades på. En av sorterna du kommer få nu, kan vara ”besvärlig” för ögonen – så i förebyggande, så ska du få ögondroppar 3 ggr/dag.

Vår älskade kämpe – du är FANTASTISK!

Suddiga kort från 5-årsdagen. HÄR FÅR DU PAKEEEEET väcktes Filip av.

Suddiga kort från 5-årsdagen. HÄR FÅR DU PAKEEEEET väcktes Filip av.

.....han blev lite förlägen av alla presenter, så han fick gömma sig en liten stund....

…..han blev lite förlägen av alla presenter, så han fick gömma sig en liten stund….

En, då, nybliven 5-åring.

En, då, nybliven 5-åring.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: