Flytt

Idag är en stor dag. Det är en flytt på gång. Inte så lång och inte för alla. Filip ska få ett nytt rum, vårat gamla sovrum. Lite större och lite närmre blivande fästmön Siri 🙂 En tjej på förskolan hade frågat häromdagen om inte Filip och hon kan gifta sig, men då hade han förklarat att det inte går för att han redan är upptagen. Ny fondtapet är på plats, nytt fint golv och nu återstår ”bara” att få över alla miljarder prylar……ingen får skvallra till honom om att Micke och jag redan fyllt en sopsäck…..

Är så stolt över vår son. Under hela sjukdomstiden sov han ju i vår säng med den förälder som var hemma. När Meja dött fortsatte han att sova i vår säng. Ingen av oss sov då bra, varmt och trångt. Nu sover han i sin säng och sover bättre än på länge länge. Så kommer han ner varje morgon och kryper ner och säger godmorgon. Han ser jättemycket fram emot att kommande natt få sova i sitt nya rum.

Nu blir det lite mer röj bland bilar, pysselsaker, ”skapelser” mm mm mm mm. Fann förresten något väldigt dyrbart i hans hylla förut. En mapp jag för länge sedan (när vi levde ett Svenssonliv…..) gjorde iordning med teckningar och pyssel Meja gjort. Konst som verkligen inte går att köpa för pengar……älskade unge vad jag längtar efter dig.

 

Torsdag 27 juni 2013

Även inatt kom det bajs och kräk. Ditt CRP är idag på 330 och du är definitivt medtagen. Jag kom hit vid 9, läkarna var inne och på en blododling har man funnit streptockocker. Man sätter idag in även svampantibiotikan. Febern är fortfarande hög på dig.

Vid 9.30 kom en från Högskolan Skövde-Jönköping. Vi har tackat ja till att vara med i en studie om hur små barn upplever sin cancersjukdom. Hon kommer följa oss i 3 år. Du var inte alls pratig idag och du sov dig igenom nästan hela hennes besök. När hon gått vaknade du och var LEDSEN, hulkade massor och sa aj……det kom inte upp något – det är så kämpigt för dig älksling och vi hoppas det vänder SNART! Du somnade om efter ett tag och sov när pappa gick. Febern går upp rejält direkt alvedonen börjar släppa och du får hulkningar och gråter – du måste ha riktigt ont……Du har fått röda prickar på kroppen också, men läkarna tror det har med bakterierna att göra.

Nu har klockan blivit 16.30 och du sover igen sedan nästan en timm – du somnade sittande mitt i en saga. Pappa och Filip ska åka ner till Stensjön och meta – mysigt för dem. Antar att en pizza slinker ner också…..

Nu är klockan ”kvällen” och du sover. När du mådde som bäst här förut, så ville du gå ut  till akvariet. Du ville gå själv, men när jag satte ner dig grät du och sa att du hade ont i benen……så jag bar dig till fiskarna coh där stod du själv en liten stund iallafall…..Du fick förresten alvedon vid 17.15 så får du mindre dos, men var fjärde timme istället för var sjätte. Detta för att du ska slippa få så höga febertoppar.

Det kommer bli mycket spring här inatt, så vi hoppas det blir en ”tyst” sköterska……

Pappa och Fille åt förresten pizza och efter det metades det ett tag. De fick ingen fisk, men det är ju inte det viktigaste…..

Nu håller vi alla tummar och tår för att det vänder Meja och att du får en bättre dag imorgon!

Så vacker. Så sliten. Skulle göra vad som helst för att byta med dig Meja....

Så vacker. Så sliten. Skulle göra vad som helst för att byta med dig Meja….

 

Annonser

2 thoughts on “Flytt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: