Meja – vi pratar om dig nästan hela tiden….

Så mycket vi pratar om vår Meja. Filip fortsätter att sova hela nätterna. HEEEELT otroligt! 5-minutersmetoden, Anna Wahlgren-metod och allt vad det heter, släng er i väggen – hemligheten är att byta rum…..Vi säger att det är Meja som hjälper Fille att sova så gott. Igår råkade han kasta upp en frisbee på taket. Imorse var den nere. Vinden har nog gjort sitt, men vi säger att det är Meja. Det är så gott att få prata om vår fina fina Mejis……

 

Lördag 6 juli 2013

Fick sms tidigt av Sofia som undrade om Filip och jag ville följa med till Stensjön för ett dopp. Gissa om brorsan blev överlycklig!? Han var i plurret så länge han kunde, innan vi skulle åka och hämta pappa och dig. På morgonen fick ni reda på att du får sova hemma inatt, med hjälp av hemsjukvården! Du har nu ”bara” en sorts antibiotika kvar var 6:e timme.

När Filip och jag stod utanför sjukhusentrén blev det repris från igår. Även idag blev det jobbigt för dig och du ville inte åka hem. Det gick dock över fortare idag, skönt för dig. Brorsan och jag kom upp och hjälpte er, då det var mycket saker som skulle med hem. Lådor till hemsjukvården med medicin och div material……

Det blev vila i princip direkt du kom hem idag också. Filip lekte då med Siri och pappa och jag plockade lite i trädgården.

Hemsjukvården kom vid både 12 och 18 och det gick så bra så. Du var under dagen ute mycket i trädgården och hoppade bla studsmatta med Maja. Det blev grill till middag. Du åt 4 skivor (pytteskivor, men ändå) baguette med smör! 

Förresten, efter 18-besöket och efterföljande välling så åkte vi ner till Stensjön. Siri åkte med oss. Du nästan sprang på bryggan och du skrattade så GOTT när pappa hoppade i vattnet! Extra lycklig blev du när du fick ”putta i pappa”!

När det var läggdags, la sig pappa bredvid dig. Du tog lång tid på dig att somna, men du var glad. Antar att du hade endel att gå igenom. Det är tvära kast för dig. ”Instängd” på ett sjukhus länge och så en dag som denna med både studsmatta och publik när pappa, brorsan och Siri badade! Även brorsan hade svårt att somna. Älskade, älskade ungar!

Som hon njöt här, få vara så nära älskade storebror och fina Siri. Meja satt och sjöng och skrattade....

Som hon njöt här, få vara så nära älskade storebror och fina Siri. Meja satt och sjöng och skrattade….

Pappa i plurret efter att Meja "puttat i".

Pappa i plurret efter att Meja ”puttat i”.

Fiskjakt......

Fiskjakt……

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: