Värmlandsresa 2014

Så är vi här igen. Micke har än en gång visat sin mest osjälviska sida och ”kastat iväg oss” medans han SLITER hemma med tapetsering mm….. Filip och jag är nu i Tjustersby. Vi kom i förrgår kväll. Tillsammans med moster Helena och kusin Frida. Gårdagen var en händelserik dag. Fille fick 2 getingstick på en och samma gång, jag trampade på en humla och däremellan var vi iväg och badade och fångade iglar (?). I natt sov Filip, Frida och morfar i tält – som Filip sa för några veckor sedan, ”Du vet, morfar säger nästan aldrig nej……”.

Fjolårets inlägg var kort. Inte konstigt. Micke var med Meja 24 timmar utan avlösning med allt vad det innebar. Givetvis underbart för honom, men samtidigt minst sagt fullt upp…..

 

Fredag 12 juli 2013

Dag 2 av behandlingen. Du vaknade 7.15 och ville kolla på bk. Bk gick snabbt över till Tjorven och sen Nemo – så allt är som vanligt 🙂 Du gillar ju att byta filmer…..

Medicinen sattes igång vid 9 och innan dess var det välling som gällde. Du ville också ha lite fil men du åt bara ett par skedar, så jag tror inte det smakade så gott.

(Resten av dagen missades att skrivas ner….)

Filip och mormor spelar hockeyspel i TJustersby!

Filip och mormor spelar hockeyspel i Tjustersby!

Annonser

3 thoughts on “Värmlandsresa 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: