Värmländsk natur

Det är FINT här. Njuter av det jag k a n njuta av. Syster berättade idag några saker som ”hänt där nere”, alltså i Frankrike. Små konflikter med människor i deras närhet. Min första tanke är ”vad sjutton är det ens att bli irriterad på, vad är VÄSENTLIGT här i livet!?”. Detsamma känner hon. Såklart. Hon har mist sin systerdotter. Så när att mista en egen dotter man kan komma……

Pappa, son och kusin. HÖGT uppe. Mamma och moster höll sig lite i bakgrunden......darrigaknän......

Pappa, son och kusin. HÖGT uppe. Mamma och moster höll sig lite i bakgrunden……darriga knän……

Klättervägg inne i stallet på Mårbacka!

Klättervägg inne i stallet på Mårbacka!

 

Måndag 15 juli 2013

Vaknade 7.00 hemma hos oss och du har sovit gott och ville se på BK när du fick din morgonvälling. Jag duschade och käkade lite frukost under tiden. Vid 8.30 hoppade vi in i racerforden och stack till sjukhuset för sista dosen av guldmedicin för denna gång! Samma schema idag också, 9-9.45 guldmedicin, 10-12 lekterapin med en supermysig stund i biblioteket, vi satt i en ”fatboy”-säck och läste massor av böcker. Vi passade även på att prata med mamma och brorsan via facetime under tiden. Vi sakmar dom jättemycket och du frågar efter dem ofta under dagarna. 12-13 välling + tvätt av PEG, 13.30-15 sova middag + guldmedicin. När du sov packade jag ihop alla våra saker då det var dags att lämna sjukhuset för denna gång. Jag hann också med att prata en stund med en av ”transplantationsläkarna” inför transplantationen. Det kommer bli en stor, tuff process. Du kommer bli väldigt svag, du kommer ha riktigt ont vissa perioder och du kommer få otroligt många mediciner. Allt detta är bara att kämpa sig igenom för att du ska bli FRISK.

När guldmedicinen var klar åkte vi hem och hade en skön och lugn kväll hemma innan vi somnade gott i sängen. Jag måste erkänna att jag också somnade…..

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: