16 juli

Tisdag 16 juli 2013

Idag kommer mamma hem!!!!!!

Klockan 7 var du sugen att gå upp……det blev raka vägen till soffan för barnkanalen och välling. Efter det lekte vi inomhus till klockan 10 då du ville gå med mig ut i trädgården. Det blen en kort stund då det var lite kallt

och blåsigt. Vi hann i allafall med att kolla tomaterna och att fixa lite med myrmedel ( vi har myror lite här och var…..).

(Resten av dagen missades att skrivas ner. Kommer dock ihåg det var en känslofylld dag för mig. Lämnade Filip hos mormor och morfar, moster Helena och Frida. Han hade väldigt svårt att bestämma sig för om han ville vara kvar eller ej, mest av omtanke för mig – skulle jag klara mig utan honom!? Tack och lov tog Filip det bästa beslutet, att stanna i de värmländska skogarna där han bara kunde ”få vara”, där han kunde fly från verkligheten ett tag och ha SEMESTER!!!! Att få komma hem till Meja och Micke var lika fantastiskt som det var jobbigt att lämna Filip. Så FEL det var att vara så splittrad som familj…..Fick skickat kort på kvällen, se nedan; kusinerna och morfar innan det var dags att sova i tält!)

Fick detta kort skickat till oss, kusinerna och morfar innan det var dags att läsa i tältet!

Fick detta kort skickat till oss, kusinerna och morfar innan det var dags att läsa i tältet!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: