19 juli

Fredag 19 juli 2013

Pappa och du sov själva även inatt och brorsan och jag trängdes i hans säng. Du vaknade lite innan 8 på ett strålande humör, men med besvär från dina ögon. Du gnuggade i dem mycket och ville gärna blunda. Vi ringde avdelningen igen och efter konsultation med doktor fick vi besked att ta droppar ett par dagar till. Men att få tag på dem var lättare sagt än gjort. Pappa fick köra runt och till slut blev det att åka till 322:an för att hämta. Under tiden lekte du och brorsan brandmän!!!!!

Så har det ”pysslats” en del. Farfar och pappa har påbörjat såväl att byta kökskran som att koppla igång fläkten i tvättstugan.

Du somnade utan problem och sov i 1,5 timme. Det tog ett tag för dig att vakna och sen har det märkts på ”orken” att värdena är låga. Nu är pappa och farfar på ”turné” igen för att köpa en ny strömbrytare till fläkten samt köpa med thaimat till oss. Maten smakade bra, du ville inte ha så det blev välling i peg’en – som det ju blir nästan jämt!

Pappa och farfar kämpade länge med kranen och du var och busade med farfar när han höll på…….

Vid 19.30 sa du att du ville gå och lägga dig vilket pappa och du gjorde – men du var SEG att somna!

Brorsan var över hos grannarna en sväng och fick med sig några tomater och krusbär! Efter en kvällsdusch somnade han GOTT! Han kämpar så din fina bror……precis som du!!!!!

Förresten, när vi tvättade peg’en idag var du otrolig – du GRÄT innan vi började, men ändå så drog du upp tröjan. Du vet att det är lika bra att få det gjort…..

Mölndals bästa brandmän!

Mölndals bästa brandmän!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: