21 juli

Söndag 21 juli 2013

Jag blev väckt av pappa vid 7 imorse då ”det var vatten överallt”……kranen de satte in igår hade läckt så köksgolvet var BLÖTT…..Även farfar fick bli väckt, så fick de fixa lite till…..

Du gick in och klappade gott på brorsan när han vaknade 9.30 – ni har varit jättefina mot varandra dessa dagar.

Vid 11 åkte farmor, farfar och Fille norröver – Filip ville tillbaks till mormor och morfar i Tjustersby. Här tvättades det då direkt PEG……du bad om att få göra det, samtidigt som du GRÄT. Lilla vackra Meja……

Du somnade utan problem och sov i 2,5 timme. Under första timmen satt pappa och jag i solen – det är vi inte bortskämda med denna sommaren. Sen åkte pappa till Freeport för att handla lite. Du var på ett strålande humör när du vaknade och du åt då en halv korvskiva och drack lite vatten. Så fick du välling och vi satt under tiden den gick in och såg på Lotta på Bråkmakargatan vilket verkar vara din nya favorit!

Vid 18-tiden tog vi en skön promenix- och du gick en lång bit själv nere vid Stensjön!!!!! Så vattnade vi inne på 36:an, du hjälpte till att vattna i deras växthus.

Imorgon är det dags att åka till dagvården, gissar att det blir påfyllning av såväl blod som blodplättar. Du är nu BLEK och har många blåmärken.

När du skulle sova på kvällen, så satte du dig helt plötsligt upp och sa att du ville ha yoghurt…….sa såklart inte nej, du åt några få skedar och somnade sedan gott. Vår vackra vackra prinsessa!

Medans jag låg hos dig när du skulle sova, så ringde pappa till Filip och sa godnatt – han skulle sova i tält inatt igen. Vår stora fina kille!!!!! 

Dags att vattna hos grannarna!

Dags att vattna hos grannarna!

 

Annonser

3 thoughts on “21 juli

  1. Finaste lilla Meja vad jag önskar att du skötte om våra rosor även i år, saknar dig så… Men jag vet att du tar hand om blommorna från ditt håll, lilla blomman💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: