Ännu en varm dag närmar sig sitt slut

Ännu en dag som tillbringats på stranden. Kusin från Frankrike var med och fiskade krabbor. Från att på morgonen varit ganska rädd, till att på eftermiddagen stolt dra upp krabba efter krabba. Filip började igår vilja ta i krabborna och idag plockade han upp alla storlekar ur hinken. Härligt. Kan se Meja, hur hon suttit bredvid Filip och klappat i händerna och sagt ”Bravo Filip”.

 

Tisdag 25 juli 2013

Vid 6 hade du vaknat imorse…….men ni hade satt på tv’n och efter ett tag hade både du och pappa somnat om och sov sen till ca 8.30,skönt! Du hade varit lite ”stånkig” på morgonen så du hade fått paracetamol. Jag kom till er vid 11 ungefär och då var vi såklart till fiskarna en sväng! Du var riktigt pigg men med en svullen mage och KLETIG peg.

Mitt i din middagsvila kom en kirurg hit för att känna på din mage och se på peg’en. I ”hennes värld” var din mage skapligt mjuk och fin, men antibotika behövs för peg’en. Tog tempen på dig när de hade gått och då hade du 38.2……så nu är vi igång igen…..Blododling togs direkt och Meronem satttes som vanligt in direkt. Så vill läkarna ha en odling på kletet vid peg’en, så en ssk tog det och sen tvättade pappa peg’en med hibiscrub (hibiscrub ska användas varje dag nu). När tvätten var klar, kom ssk med korgen och du valde en sak till dig och även en sak till pappa för att han varit så duktig. Älskade unge.

En av de underbara på lekterapin har varit här med en alldeles egen ask till dig, full med klistermärken! Givetvis satte du några i pannan direkt och ssk och läkaren fick också! Läkaren sa ”Nu känner jag igen dig Meja; feber, antibiotika och klistermärke i pannan”……..hemska sanning!

Idag har det förresten kommit en ny fisk till akvariet, en slöjstjärt! Du tror att den äter köttbullar 😉

Precis när du och jag skulle läsa för kvällen här, så såg jag att du hade en ”rodnad svullnad” vid vänster armhåla. Ssk ringde hit medicinjouren – han trodde att det var en svullen lymfkörtel. Hoppas innerligt att han har rätt…….

Du somnade fort och när du somnat pruttade du lite, skönt om du kan få ut lite av all gas du har i dina tarmar. Det kommer vara ganska mycket spring här inatt, så nu ska även jag försöka sova lite! Brorsan hade förresten sovit till 10.30 idag uppe i Tjustersby!!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: