Sista syster- och kusinhäng för denna gång

Imorgon bitti åker de tillbaks hem till Frankrike. Idag blev det en intensiv dag med såväl bad och krabbfiske som ett långt besök på Liseberg. En härlig dag och den avslutades med härliga kramar. Så gott att se kusinerna, i princip jämnåriga kramas länge länge…….

 

Lördag 27 juli 2013

Pappa och du hade vaknat 6.45 efter en ganska stökig natt. Ännu en natt med många kontroller, många mediciner och orolig sömn. På förmiddagen bajsade du hela 4 gånger, så härligt då det ju varit extra krångligt med magen dessa dagar! Tänk att man kan bli så glad för bajs…..Det blev en hel del filmtittande – hitta Nemo stod högt i kurs idag!

Vid 12.45 somnade du och sov ända till 16, skönt för dig efter dessa tuffa nätter! Ditt crp är något lägre idag, ”bara” 230…….

En narkosläkare var här och kände på din cvk, då vi ser något vitt precis vid ingången. Det kan vara kuffen som är på väg ut, så imorgon blir det en röntgen för att se hur den ligger nu jämfört med tidigare.

Pappa åkte hem vid 17-tiden. Du piggade på dig mer och mer och efter att ha pysslat med klistermärken, så ville du gå ut till fiskarna! Sen kom pappa tillbaks!!!!! Han var ute på en cykeltur och tog ”vägen om oss”. Du blev så GLAD när han kom. När han cyklade hem, så gick vi till lilla lekhörnan och där pysslade du ed dockan och körde runt henne i dockvagnen!

Du somnade först vid 22 och precis när du somnat kom nattsköterskan in för att säga hej, då vaknade du till och sedan blev det luft i aggregatet så det tjöt – så vid 23 först somnade du för natten…..

Idag har du förresten fått 50 ml välling x 2 av den ”mildare” sorten vilket gått bra.

Dagen i övrigt har bjudit på ett REJÄLT åskoväder men sedan varmt och fint igen…..

DJupt koncentrerad.....

Djupt koncentrerad…..

Annonser

2 thoughts on “Sista syster- och kusinhäng för denna gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: