Blir bara ett godnatt idag

Så är det vissa dagar ni vet! Var hos Meja länge idag själv. Så sorgligt, men så fint att få lite tid bara hon och jag……trots att vi har det på bloggen varje dag……så galet det är att det är som det är, att vi A L D R  I G kommer få ha mamma-dottertid……

Fuck cancer……

 

 Söndag 28 juli 2013

Natten har varit skaplig – du sov dig igenom 2 blöjbyten. Sen har det varit mycket spring, men sköterskan var så tyst och smidig så det har varit ”lugnt” ändå….

Dagens värden är crp 190, Hb 81, Tpk 32, Lpk 0.3, Neutrofila <0.1. Får se om du behöver blod eller ej….

Ute vräker det ner nu, men ingen åska ännu. Vi har varit en sväng till fiskarna och leksakerna, men du ville inte gärna gå själv idag. Tempen låg på 37,7 nyss, med paracetamol i kroppen.

Pappa kom vid 11-tiden, lite innan 12 åkte vi ner till röntgen. Du fick stå idag,men du var LEDSEN. Men så fort det var klart var allt bra -du är en SUPERHJÄLTE!!!! Sen blev det påfullnad av blod, så vanco, ambisome……så tog vi peg’en. Du var ledsen idag med, men den ser bättre ut nu iallafall. Höll på att glömma, du sov ju efter röntgen i nära 3 timmar. Jag sov bredvid dig i över en timme- GOTT! Sedan tog jag mig en promenad och det var så KVALMIGT ute – kanske det blir dunder och brak även idag!?

Pappa åkte hem vid 17-tiden och du blev ledsen när han gick, pappas tjej! Du har inte velat gå idag, men du har ju fortfarande en KRAFTIG infektion. Även idag har du fått paracetamol regelbundet, men du har inte behövt någon morfin!

På kvällningen piggade du på dig igen och gick hit och dit med dockan i dockvagnen! Så var vid vid leksakerna ett tag och då bajsade du rejält – skönt! Precis när vi skulle byta kom pappa igen – på cykel även idag! Du lekte med honom en stund innan det var dags att sova. Du somnade fort idag, ca 20.50. Nu ligger och du och ”stånkar” en del –  mej jag hoppas att du sover fram tills nästa paracetamol.

Älskade älskade unge!!!!

 

Annonser

En tanke på “Blir bara ett godnatt idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: