Ett kärt återseende 2013…..

Bästa ”medicinen” (åh om det vore så enkelt…..) för Meja denna dag för ett år sedan var att få träffa brorsan efter att de varit isär i mer eller mindre 2 veckor. När de satt och mös själva i sängen, missade vi tyvärr att ta kort – bara tittade och njöt av att se våra fina barn tillsammans……

 

Tisdag 30 juli 2013

Pappa och du hade en tuff natt! Du hade somnat gott, men vid 23-tiden började du bli orolig i kroppen och stånka och frusta. Vid 1 bad pappa om morfin till dig och han kände då att din mage var stenhård och att det gjorde ont när han kände på den. Nattsköterskan ringde till medicinjouren som kom vid 2 – du sov inget mellan 1-2. När doktorn ville känna på din mage, var du jätteduktig och lät henne göra det trots att du hade så ont. Resten av natten var fylld av kontroller – en gång i timmen togs kontroller + allt ”vanligt” som sker på en natt…….Vid 6.45 hade du vaknat och då var varken du eller pappa utsövda, såklart…… 7.15 hade ni gått ner till röntgen, då doktorn som var hos er inatt ville ha nya bilder på magen. Det blev en liggande röntgen idag, men du hade varit jätteduktig fast du var både ledsen och rädd. Du förstår att du måste göra vissa saker,fast du inte alls vill det……Kloka fina Meja!

Ni hade sedan en lugn förmiddag då du var både trött och hade ont.Du somnade vid 11 och sov ända till 14.20. Det är förresten tarmvila på dig igen, så ingen vällling eller mat – bara TPN (näringsdropp i blodet). När du vaknat, tvättade pappa peg’en och det var inga bekymmer att göra det trots att det gör on och du är ledsen – återigen, du är så KLOK! Strax efter 15 hände något stort för dig – jag kom då hit, men det var inte det som var det stora……..men jag hade FILIP med mig, som kommit hem från Värmland! Du blev så GLAD över att få se brorsan och du ville direkt att han skulle sitta hos dig! Ni kramades länge länge och satt lutade mot varandra och såg så lyckliga ut!!!!! Så tog du hans hand och kramade den. Ni är så fantastiska mot varandra!!!!!! Vi lekte sedan alla inne på rummet och ute på avdelningen och du fick ny kraft till att både gå och springa med dockvagnen. Väl tillbaka på rummet, kom en av barnsköterskorna och frågade om vi ville gå ner till lekterapin – både du och Filip blev superglada, så vi stack dit och hade hela lekterapin för oss själva!

Väl tillbaka på avdelningen, kom en kirurg och släppte på din peg. Återigen ingen rolig sak, men du fixar ALLT!

Vid 18-tiden åkte brorsan och jag hem. Pappa och du satte er då och myste i sängen med ipad och pixiböcker. Det sista du hade sagt till pappa innan du somnade var ”Pappa, jag älskar dig!” Älskade unge, du skulle bara vet hur mycket vi älskar Filip och dig!!!! 

Mys att vara tillsammans igen!!!

Mys att vara tillsammans igen!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: