Sommaren i stort

Sommaren har varit bra, så bra det går i detta liv. Har som ni vet njutit av natur, fiske, BAD, vänner, god mat och dryck, Liseberg x ”jag vet inte hur många” mm mm. Men, som min syster skrev, det är hela tiden en sten som skaver i skon. Som en annan mamma som mist skrev ”Saknaden är alltid större”. Så är det och så kommer det vara. Men det är härligt med fina stunder, suger åt mig all energi som de ger för att orka tyngre dagar.

Hade idag vänner här, på ett härligt spontanbesök – ni vet hon som asgarvade åt ”tuppen”……..deras lillasyster är ca 3 veckor äldre än Meja. Så gott att se henne, såg Meja i henne. Ännu en tjej med skinn på näsan med BESTÄMDA åsikter. Fina H, hon kommer alltid vara något visst för mig……..

Dagen inleddes förresten med att jag träffade på flera pedagoger och barn från förskolan. ”Hej Filips mamma” hörde jag och så några glada härliga ungar som vinkade! Hämtade Filip, som blev lika glad han över att se alla. Känns konstigt att det inte är där han ska lämnas snart. Men skolan kommer bli så bra så, han är REDO. Och när saknaden över alla de fina som hjälpt oss i detta svåra blir för stor – så tar vi en promenix dit! Mejaträdet kommer alltid länka oss dit……

 

Måndag 5 augusti 2013

Natten hade varit upp och ner för dig och pappa här. Du sov dig igenom detmesta,men det var täta kontroller. Din puls började vara låg runt midnatt – den låg på 60-80 slag/minut. De vet inte vad det beror på, men en förklaring kan vara allt morfin du får. Vid 8 hade ni vaknatoch pappa fick kämpa föratt få upp dig til sittande. Du fick ytterligare morfin, då du var tvungen att ta en dusch då det läckt massa kiss i sängen. Och som vanligt, när du får guldmedicin är kisset ”farligt” dvs det kan vara medicin i kisset och det ska ingen annan ”andas in”. Du hade varit superduktig i duschen och efteråt satte ni er i en nybäddad säng och läste massor med böcker. Du hade klappat på pappa med jämna mellanrum och gett honom snutten – underbara unge! Det är som om att du känner av att pappa är ledsen och vill trösta honom.

Runt 11.30 hade du sagt att du ville sova och det hade du gjort,men först fick ni ha i ögondroppar i ditt vänstra öga. Du kan ju inte stänga det pga förlamningen och inga tårar kommer.

Pappa gav dig ca 40 ml välling i peg’en för att se om magen klarar av det.

Jag kom hit vid 15 ca efter att en sköterska sagt att en doktor ville prata med oss. Vi blev såklart superrädda återigen, men det visade sig att det inte var något särskilt – inget nytt så att säga.

Pappa sov hos dig och jag med Filip. Morfar kom med mat till dem på kvällen och så tog de en tur till sjön så brorsan fick ta ett härligt kvällsdopp!

Medans jag var hos er, så var Fille hos Elias och lekte!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: