Första dagen på fritids avklarad!

Micke gick med Fille imorse – bäst för alla. Han satt ner i 5-10 min och kunde sedan gå hem. Filip började leka och ha kul direkt – härligt! Själv blev det en löptur, för att sedan träffa en mist-vän – härligt men jobbigt såklart. Var med och hämtade prinsen på eftermiddagen och han sa ”åh neeeej” när vi kom, uppenbarligen kom vi för tidigt 😉 Han var jättenöjd med dagen! Lite trött är han nog, men tror att hans mamma är tröttare  – det är tufft att börja förskoleklass….

 

Söndag 11 augusti 2013

Inatt har du sovit bättre Meja. Du vaknade när du fick din medicin vid midnatt och då var vi dessutom tvungna att ta bort bajs. Som väl var, var du inte arg så länge utan somnade om skapligt fort! Men du förbjöd återigen pappa att sova i sängen……Det åskade MASSOR i natt, så jag har sovit illa – men du stördes inte tack och lov! Du vaknade vid 7.40 och var lite arg/ledsen ett tag men det gick över skapligt fort! Hsv kom vid 8 och gav Meronem samt tog blodprov. En ssk från sjukhuset ringde efter ett par timmar och dina värden var CRP 70 (samma som när vanco sattes ut), Tpk 9, Hb 90, inga vita…….Om du inte börjar blöda, behöver vi inte åka in idag utan det räcker att göra det imorgon. Tpk ska ju normalt sett ligga på 150 och uppåt, du har 9…….

Du åt ett par skedar yoghurt till frukost och lite senare 1/2 prinskorv. Brorsan sov till 10 och åt då en god baconomelett till frukost innan det var dags att cykla! Elias med fam kom ner till Stensjön så grabbarna fick cykla ihop! Du och jag var med en stund, men det blev jobbigt för dig med ögat då det blåste en hel del. Vi åkte hem och slängde återvinning istället – något du tycker är riktigt kul. Fille gick med Elias hem och du sitter just nu och äter lite pasta och köttbullar!

Mormor och morfar kom och du blev så GLAD över att se dem! Du läste böcker, fixade med klistermärken som du fick av dem mm mm. Filip tog med sig morfar på en cykeltur- till stora lekplatsen hade de tagit sig! Mormor, du och jag var ute en sväng – när vi kom in ”gick du in i väggen” och bara satt i mitt knä och såg på Dora (även idag struntade du i vila….). När ssk kom sa du knappt ett pip……..så efter ett tag fick du ny energi! Du åt lite lasagne (som Sofia gav oss, vad gjorde vi utan henne!?) och så ”fyllde vi på ” med lite välling. När mormor och morfar skulle åka hem, gick du med ut och sen var du ute LÄNGE! Härligt!!!!! Siri var här ett tag och åt efterrätt med oss (inte ofta vi äter det, men gjorde en paj idag) – Filip och hon är så GOA ihop!!!!

Forden åkte med mormor och morfar, så får deras 960 bo här ett tag – vi ska lämna KIA’n åter då vi haft den i 3 år nu. Energi / läge att ta tag i ny bil nu finns inte.

Tvätt av peg gick bra och även tandborstning. Efter ”familjesagostund” somnade du skapligt fort bredvid pappa. Brorsan var lite segare……idag har det varit en MYCKET bättre dag!!!!!! Det får bli en pärla på Supersnöret för det!!!!!!

Vi älskar er!!!!

Ps. Farmor fyller år idag

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: