Skapande

Filip har alltid älskat att pyssla och skapa…….har burit hem kassar med olika kreationer från förskolan. Efter två dagar på fritids kan vi konstatera att trenden nog kommer fortsätta! Blev alldeles varm i hjärtat idag då en teckning följde med hem, som Fille gjort tillsammans med en kille som han gått tillsammans med sedan de började förskolan. På teckningen har de skrivit sina förskolefröknars namn – alltså de han lämnade innan sommarlovet. Gissa om dessa 3 (och övriga där såklart) är honom kär……

En tom ryggsäck - men ska man till fritids, så ska man HA ryggsäck.....

En tom ryggsäck – men ska man till fritids, så ska man HA ryggsäck….. (fantastisk skärpa på fotot ser jag…..)

 

Måndag 12 augusti 2013

Nattbesöket gick smidigt Meja – en av våra favoritssk i hsv var tillbaks från semestern. Du vaknade till kort, men somnade på 1 sekund igen och pappa fick därmed äntligen sova i sin säng…….Brorsan sov fram till 6.30 själv i sängen. Vi fick ha lite tempo på morgonen då du hade tid hos ögonläkaren 9.30. Ssk kom vid 8 och strax därefter körde pappa brorsan till förskolan och sen åkte vi till Östra.

Vi fick hålla till på avd och där var ””vårt” rum 3 orört och alla saker från lekterapin var kvar! En ssk tog prover och sen gick vi till ögonmottagningen där vi fick träffa en jättemysig doktor. Du var SUPERDUKTIG och satt alldeles still i mitt knä och du var hur glad som helst! Det ”ruggiga” på hornhinnan var borta, skönt att droppar och fuktkammare gett resultat! Vi fick en ny tid där om 2 veckor. Tillbaks på avd fick du trombocyter och 2 doktorer var inne hos oss och ”tittade över dig”. Ditt crp var på 55 (70 igår ju), så vi fick åka hem igen! Hade det varit som igår eller högre hade de nog lagt in oss och satt in vanco igen. De vill dock ”se dig” varje dag, så vi ska dit imorgon förmiddag igen. De tog en ”pinne i näsan” med och du var SUPER även då (så kom korgen fram).

Väl hemma åt du lite lite pasta och köttbulle – ensidig kost, men vad gör det? Det du tycker om för dagen får du! På posten fick du 1000 klistermärken av moster med familj! Du, pappa och jag lekte kurragömma och så tittade du på lite kort. Middagsvilan uteblev idag med 😉

Jag hämtade brorsan och du fick då meronem av hsv. Fille var ARG det första när han kom hem. Det är SVÅRT att hjälpa honom ibland……Han och pappa stack, när allt lugnade sig, ut och cyklade en sväng coh resten av kvällen gick iallafall skapligt…..Vi läste alla 4 igen – mys!!!! Pappa låg bredvid dig och jag hos Fille som började ”dra igång igen”, men jag lyckades bromsa honom skapligt tidigt!

PEG-tvätt gick bra även idag, liksom fuktkammaren – egentligen borde du duschat idag med då det var på tok för länge sedan……

Imorgon sticker vi till avdelningen igen…….

Världens coolaste tjej i brorsans otroligt fula keps (EJ inköpt av oss, utan en "schysst" present som vi en vacker dag kommer "ge igen" för....)

Världens coolaste tjej i brorsans otroligt fula keps (EJ inköpt av oss, utan en ”schysst” present som vi en vacker dag kommer ”ge igen” för….)

Annonser

4 thoughts on “Skapande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: