Trött

Är TRÖTT idag. Mest ”vanligt trött” tror jag. Så idag får ni hålla till godo med fjolåret.

 

Lördag 24 augusti 2013

Du hade haft en lite kämpigare natt inatt med magont – men klostridierna ställer ju till det…..Du hade vaknat vid 6.30 och bajsat, sett på ett avsnitt av Lisa och sen somnat om.

Jag fick väcka Fille 9.10, så åt han frukost i lugn och ro. Så skulle vi ta på oss och åka och hämta er……då körde allt ihop sig igen…..han blev så ARG och slet och drog i mitt hår och sparkade och slog……..han lugnade sig först när Mattias kom ut och samtidigt kom Sofia (hon skickade ett sms en stund innan för att höra hur allt var, skrev exakt hur det var och då kom hon för att hjälpa oss den ängel som hon är). Vår prins, som han kämpar. Till slut kom vi iväg och pappa och du satt utomhus och väntade på oss. Vackra Meja, det gör så ONT att vi är från varandra så mycket – att vi nästan konstant lever som två halva familjer……

Dina värden idag; crp 72, hb 97, Lpk <0.1, Tpk 35, Neutrofila<0.1 Var är de vita Meja!?!?

Även idag blev det en del Ipad. Du har inte ätit i princip något idag heller, vet att jag inte ska lägga så stor vikt vid det – men du åt ju MYCKET för några dagar sedan…….

Vi var ute en stund, lekte bla kurragömma med Anna och Maja. Hemsjukvården kom vid 14 även idag och kopplade på ”bollen” med vanco. Fille fick åka med Mattias till hans jobb, för att sen åka lastbil hem – coolt! Så var han över och lekte en del med Siri.

Så skulle pappa och brorsan spela fotboll, men då körde det ihop sig för prinsen så de bytte till cykel istället. De hade cyklat två varv runt kvarteret och allt gick fint utom på slutet då Filip skulle gå över gatan ledandes sin cykel. Han började cykla istället och då hade pappa sagt till honom att det var fel och då hade det dragit igång med skrik, gråt, slag och tårar. Det är, minst sagt, tufft för brorsan. Han blir så ARG ibland och blir så aggressiv. Men någonstans måste ju all frustration ut – och det är ju bättre att pappa och jag blir ”slagpåsar” än att hans kompisar blir det.

Sista timmarna innan det var dags att återvända till sjukhuset var jättemysiga tack och lov. Fille och jag körde in pappa och dig och ni hade kollat på Dora tillsammans fram till 20.30. Då la ni er och läste böcker och så hade du somnat på två sekunder när ni väl sa godnatt.

Filip och jag hade myskväll hemma med räkor, godis och brorsans favoritprogram – Fångarna på fortet!

Tack för ännu en fin dag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: