Ett torftigt inlägg

Ett torftigt inlägg blir det idag. Inga fina foton finns från förra året, huvudet är alldeles tomt så det blir inte ens många ord. Nej, det blir inte mer än så här helt enkelt.

 

Söndag 1 september

(Dagens dagboksinlägg skrevs av Micke)

September, hösten är officiellt här. Vi kom hit i mars (inte hit till barncancercentrum, men vi var ju inlagda i princip hela mars på andra avdelningar) när det var full fart med våren. Sommaren har passerat förbi ganska obemärkt tycker jag då vi varit på ett av dessa små rum mest hela tiden. Allt detta spelar ingen roll för jag/vi kan vara här hur länge som helst  bara du blir frisk!!!!!

Natten har varit ganska lugn för dig. Du hade 38,4 klockan 6 och ditt Crp är 200 idag. De får inte bukt på denna infektion på det sättet de vill. Doktorerna ska idag diskutera om de ska sätta in ytterligare någon antibiotika. Du fortsätter att ha runt 38 i temp och kräks mycket slem. Vi duschade dig förut och du hjälper mig så bra. Du står stilla och lyfter på armar och ben. Detta trots att du gråter och tycker att det är obehagligt.

Du ska få blod idag, men vi ska försöka komma ut i luften en sväng, jag ska köra dig i en sulky då du inte är så stark för tillfället.

Vi gick på ett äventyr tillsammans! Precis när vi kom ned till entrén och skulle gå ut så började det ösregna. Vi åkte därför ner i källaren och tog den underjordiska gången till huvudbyggnaden på sjukhuset. Det är en lång, lång korridor så det var spännande. Väl framme så handlade vi i kiosken. Du köpte bilgodisar till Filip för du ville att han skulle få godis. Du är verkligen världens bästa lillasyster! Tillbaka på rummet var det dags för blod. På vår lilla utflykt så var du glad och pratade mer än du gjort totalt de sista två dagarna. Det gör underverk att lämna rummet ibland.Tyvärr är det ju långt ifrån alla dagar vi kan göra det.

Eftermiddagen försvann snabbt med blod och mediciner. Du somnade runt 15 och sov till 17.30 så jag låg bredvid dig och kollade på fotboll. Kvällen var lugn och skön då vi kollade på film och läste böcker. Du ville inte sova speciellt tidigt då du ju tog en rätt sen och lång tupplur så du somnade inte förrän 21! Tack för ännu en fin dag prinsessan. Det är fantastiskt att få spendera så mycket tid med dig som jag gör! Älskar dig prinsessan!

(Mina ord) Fille hade en fin dag med fotbollsskola på förmiddagen, i ÖSREGN stundtals. Vid 16 var han och jag på cirkus – vi vann ju biljetter.  Charlie,Elton och pappa Mattias var där med – så vi åkte till McDonalds med dem efteråt. Fille åt dock INGENTING då han på cirkusen TRYCKTE i sig popcorn…….Han somnade gott när vi kom hem, efter att ha legat och filosoferat ett tag……

 

Annonser

2 thoughts on “Ett torftigt inlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: