Gårdagens ”träff” med team Rynkeby

Somnade SENT igår efter att vi varit och lyssnat på team Rynkeby. Jag vet ju sedan länge vad syftet med detta team och cyklingen är; huvudsyftet är såklart att samla in massa massa pengar till barncancerfonden. Men blev ändå så rörd över att höra människor som pratade så varmt om det och med sådant hjärta om hur viktigt det är med denna insamling. Om det enkom var föräldrar till cancersjuka barn, föräldrar som förlorat ett barn i cancer eller syskon till cancerdrabbade barn etc så hade jag innerligt förstod engagemanget. Jag hoppas ni förstår hur jag menar. Men nu är det en salig blandning på människor och det är så fantastiskt så mycket tid, svett och kärlek de som deltagit lagt ner. Människor som inte (lyckliga dem…..) har någon relation till barncancer men ändå förstår vikten av att varje krona räknas……

Informatören i barncancerfonden västra pratade om vad barncancerfonden är samt om hennes liv – som mamma till ett barn som genomgått/går lång behandling. En mist-vän pratade; ”jag representerar den tomma stolen” (ni vet barncancerfondens reklam med den blå tomma stolen…..). Fast jag VET så mycket om hennes lilla ängel, så högg det så otroligt i hjärtat……..Kvällen gjorde att det var svårt för mig att gå ner i varv. Återigen många tankar och känslor.

 

Onsdag 4 september 2013

7.45 hade pappa upptäckt att det läckt både kiss och bajs, så han fick väcka dig och det var såpass mycket att ni fick gå in i duschen. Inte den roligaste starten på dagen, men som vanligt så accepterade du att det var tvunget att göras! Guldmedicinen kopplades återigen igång klockan 8 och höll på i 2 timmar. De timmarna hade pappa och du kollat på barnkanalen. Jag kom på förmiddagen efter att ha släppt Fille på förskolan. Ditt crp har sjunkit något idag. Nu har doktorerna satt ut all antibiotika (dock ej de profylaktiska och mot bältrosen) – din kropp behöver vila från de mediciner som går…… Efter guldmedicinen så klädde vi på oss och gick återigen ut en sväng – det gäller att ta tillvara på ALL frisk luft som går nu, för om några dagar är det slut med den varan Meja. Då kommer vi ju inte ens få öppna fönstret…..Ute mötte vi upp mormor och morfar som återigen smet ifrån sina jobb en stund, för att få träffa DIG. Du var riktigt pigg och glad ute, härligt.

Efter lunch blev du däremot väldigt väldigt trött och somnade gott. Du tog dig en vilopaus på TRE timma;  din kropp behöver mycket vila just nu. Pappa stack hem och klippte gräs när du somnade och så hämtade han brorsan. Väl på sjukhuset, fick Fille sitta i slussen då han var rätt snuvig. Så där satt vår stora kille och tittade på dig genom en glasruta…….När du väl vaknade, så gick vi ut till lekplatsen alla 4 och du var på ett BRA humör!  Fille och jag åkte sedan hem och pappa och du gick upp och vred och tvättade peg’en. Så spände en sköterska till den, då den satt väl löst.

På kvällen pratade vi på facetime, men du ville inte vara med på bild 😉

Du fick trombocyter även idag.

Fille lekte med Siri en stund och hon stannade och åt med oss. Idag bestämdes förresten att brorsan nästa vecka ska gå på bio med syskonstödjaren och om Siri och Elias vill, så får de hänga med!

Nu är vi en dag närmare ”dag 0” Meja!!!!!

Lekplatshäng med Pippi på såväl skor som mössa!

Lekplatshäng med Pippi på såväl skor som mössa!

IMG_2100

IMG_2101

Så blev det eftermiddagshäng på lekplatsen med brorsan!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: