Söndag

Söndag och dagen har innehållit besök av fina fina vänner. Så ett kort spontant Lisebergsbesök. Höstens första förkylning verkar ha nått familjen Alphov. Så huvudet är trött idag och jag satte mig vid datorn för sent för att ha ”ork”…..Så det få bli på återseende imorgon.

Förresten, har ju missat att skriva om dagens stora händelse; Team Rynkeby lämnade idag över checken till Barncancerfonden. Summan av alla Sveriges lag blev över 11 miljoner. Helt fantastiskt! 11 miljoner som är öronmärkta till arbete med syskonstödjare och hjärntumörforskning. Väntar med ”spänning”  på vad nästa års insamlade pengar ska användas till.

 

Lördag 7 september 2013  = dag -5

(Förmiddagen missades att skrivas ner…..)

Jag kom inte till er förrän 16.40. Brorsan var på ett barnkalas mellan 11-13. Då passade jag på att STÄDA – känns som evigheter sedan det var rent hemma…….oväsentligt  just nu (framöver desto viktigare….), men skönt ändå att få det lite fräscht. När prinsen kom tillbaks hem, så packade vi iordning hans väskadå han inatt ska sova hos mormor och morfar – de ska gå på Emilteater imorgon på Lisebergsteatern! Mormor kom och hämtade honom och han var så lycklig när han åkte iväg! Han fick senare friterade räkor, bastade och åt popcorn!

Du och jag har haft en bra eftermiddag och kväll prinsessan och du somnade inte förrän klockan 22! Du ”promenerade lite” som du sa, så har du suttit i fåtöljen och vi har läst, sett film och snackat i massor. Alla kontroller kommer göras 2 gånger/dygn (minst) så det var vägning, blodtryck, pox, temp och mätningar av din mage. Det är MYCKET som händer på en dag Meja. Din favoritnattsköterska är hos oss inatt och detta är nog sista natten på länge som kommer vara skapligt lugn……..Nu är vi en dag närmre en ny blodfabrik älskling!!!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: