Första dagen med tyska celler…..

Fredag 13 september 2013 (dagens dagboksinlägg är skrivet av Micke från början till slut)

8 vaknade du och smålog. Jag frågade om du mådde bra och svaret var ett glatt JA. Jag frågade om du sovit och och det var ett lika glatt JA. Härligt att se dig pigg!

När du varit vaken en stund började du dock hosta, snora och andas tungt. Din temp gick upp till 37.1 vilket inte är feber men högre än du haft de sista dagarna. Hoppas inte det är något tråkigt på gång. Medicinerna avlöser varandra och duschen är avklarad med tvätt av peg etc. Efter duschen ringde vi mamma på Skype för hon kan inte komma till oss idag då hon är ännu mer förkyld. Vi pratade länge och du och mamma pratade vidare när jag duschade. Mysigt för er! När mamma senare ska hämta Filip på förskolan, kommer de direkt åka vidare till Landvetter för att hämta moster Helena och kusin Frida som i eftermiddag kommer hit några dagar från Frankrike. Tror att Fille och mamma kommer sova hos mormor och morfar, så Fille och Frida får leka ”fullt ut”!!!!

Vid 12.30 frågade jag om du ville komma upp och gå lite och det ville du!!! På med dina lila foppatofflor (du får ju inte vara direkt på golvet) och ned på golvet. Du var uppe i över 30 minuter vilket är superbra! Apropå super, så är insamlingen SuperMeja uppe i över 33000 kronor vilket är otroligt!!!! Kända och okända människor skänker pengar i en strid ström och man blir alldeles varm i hjärtat!

Just nu sover du middag och sa precis innan du somnade att du inte kan blinka med ditt vänster öga……Det har du ju inte kunnat sedan paresen kom och vi tycker så synd om dig för det är inte bara cancerhelvetet utan alla j-a följdproblem du råkar ut för! Fuck cancer är allt jag vill skrika så högt jag kan…..

Du vaknade efter ca 2 timmar när det var dags för kontroller; vikt, blodtryck, pox,temp och omkrets av din lilla mage. Du var ganska trött, så du ville inte riktigt ”vakna” till utan valde att fortsätta ligga och vila till klockan 19. Då piggnade du till och ville prata med mamma på facetime. Du blev också ledsen för du villa ha mamma hos dig. Det gör så ont i mig att höra och se hur mycket du längtar efter din älskade mamma. Precis på samma sätt längtar jag efter Filip och mamma. Det är oerhört jobbigt att inte träffas, kramas och bara vara nära varandra……

Kvällen avslutades med tandborstning och precis när vi var klara ville du ha ett smörgåskex. Du åt ca 1/4 av kexet, vilket inte är illa med tanke på hur lite mat du fått i dig de sista veckorna. Tänk att man kan bli så glad över att du varit uppe i 30 min och käkat 1/4 smörgåskex!

Insamlingen fortsätter att dra in pengar och är nu uppe i nästan 40000! Helt makalöst! Folk skriver så fina saker till dig prinsessan. Det är många som bryr sig om dig ska du veta!

Tack för ännu en fin dag tillsammans. Det är fantastiskt att få så mycket tid med dig fast det är under tråkiga omständigheter.

Älskar dig prinsessan!

Annonser

2 tankar om “Första dagen med tyska celler…..

  1. Tårarna trillar varje dag nu när jag läser. Både för Mejas lidande och det oundvikliga slutet som man vet kommer. Men också av beundran till er för all den kärlek och omsorg om varandra ni visar både då och nu. Fuck cancer. ❤ ❤ ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: