Gårdagens inlägg – datorstrul

Tack för alla kommentarer på olika vis om gårdagens inlägg. Märkte senare på kvällen att ”Meja-bilderna” försvunnit, så jag la till dem då. Fina bilder på en fantastisk kämpe…….

Dagen har varit fullspäckad. Men det får bli mer om dagen imorgon, är lite för trött nu känner jag.

 

Tisdag 17 september 2013 (även dagens dagboksinlägg är skrivet av Micke från början till slut)

Ännu en tuff natt. Det börjar bli rutin på att skriva detta nu. Du har haft flera ”hostattacker”där mängder av slem och blod har kommit ut. Morgonprocedurerna klarades av i en bra takt och vi hann med att mysa länge i fåtöljen efteråt. Gällande natten så hörs det hur mycket slem du har i halsen/kroppen så vi ”flyttar” på dig så att slemmet frigörs och kommer upp. Inte så schysst när du sover men det bli mycket lättare fördig efteråt.

Idag har vi bestämt att mamma ska komma hit igen. Hennes förkylning känns mycket bättre så det blir gott för dig och mamma att se varandra igen. Filip är med Frida idag uppe hos morfar. Din moster Helena skriver ett översättarprov idag, så Frida skulle vara med morfar och då ville Fille det med såklart!

Mamma kom till oss innan lunch och det märks på dig att du nu inte är van att ha oss båda här. Det blir tokigt för dig att bestämma vems om ska göra vad när det kommer till blöjor, läsa, ögondropparna som ska tas varje timme etc. Men det märktes tydligt att du var nöjd och glad över att ha mammis här – skönt! Jag passade på att ta en löptur. 8:an kändes tung idag och jag hade lite svårt att få kraft. Inte så konstigt kanske då jag varit instängd på rummet sen i torsdags. Det blir inga långa promenadsträckor direkt! Mamma fick åka vid 15-30 igen, för att ta hand om Filip och Frida då morfar hade ett möte på jobbet han var tvungen att åka på. När du förstod att mamma skulle åka, blev du jätteledsen och orolig. Det blir såklart tungt för mamma och mig att se dig så, hela denna situation sliter hårt på oss alla. Det var svårt för dig, men det ledsna gick över snabb när mamma väl åkt iväg. Du somnade gott vid 15.45och jag tror att det blir för natten du somnade……minus tiden för kontroller då kanske.

Kvällskontrollerna gick bra. Du och jag fixade temp, pox och puls innan sköterskan kom in. Ibland går det så mycket smidigare på så sätt. Du kräktes en rejäl omgång slem och blod innan du somnade, men som väl var hann vi med att läsa lite med…….2 pixiböcker och en vanlig bok. Det är verkligen supermysigt att läsa med dig!

Nu siktar vi på att kämpa igenom natten då jag räknar med att det bli avbrott för kräkningar.

Tack för ännu en fin dag prinsessan! Älskar dig!

Ett av favoritörngotten...... Snutten NÄRA som alltid.

Ett av favoritörngotten……
Snutten NÄRA som alltid.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: