Sjukhusmat

Har skrivit om ämnet tidigare. Maten är inte god på sjukhuset, så är det. Tyvärr. Fann en bild…….Grekisk köttfärslimpa. När jag läste i menyn lät det fantastiskt gott. Kanske det smakat något bättre om tallriken var lite mer lockande för ögat…..!? Kan tillägga att det var sås till. I en plastmugg bredvid.

IMG_2250

 

Söndag 29 september 2013

Pappa och du hade vaknat 8 efter en förhållandevis lugn natt. Du/ni hade sovit ok och inte haft så många kräkavbrott. Dina värden kom tidigt idag och de är riktigt positiva! Crp 100, Hv 105, Lpk 1.4, Tpk 74, Neutrofila 1.2 Detta innebär att det är 3:e dagen i rad med neutrofila över 0,5!!!!! Pappa och du öppnade fönstret direkt för att släppa in frisk luft!!!!! Du har inte känt frisk luft på länge nu älskling!!!!!! Detta innebär också att du bara behöver duscha varannan dag!

Ni hade suttit i fåtöljen länge och tittat på olika filmer på youtube, allt från spanskt till ryskt – men du hade varit nöjd!

Filip och jag kom hit lite innan 17. På förmiddagen var det fotbollsskola som vanligt. Prinsen tyckte först inte det var någon idé att gå idag att gå då Elias inte är hemma (de är ju på Kos) – väl där var det inga bekymmer så klart. Han verkar verkligen tycka om att spela!

Efter det blev det pannkakslunch och en sväng till ICA.

Väl här på sjukhuset fick pappa bakelse av oss då det är hans namnsdag idag! Fille stod i slussen, men vi öppnade dörren så att ni fick se varandra ordentligt! Vi hade kunnat få gå ut i friska luften en sväng,men då du var alldeles nyvaken och det var rätt ruggigt ute lät vi bli.

Prinsen och jag åkte hem lite innan 19 och åt en sen middag.

(resten av dagen missades att skrivas ner)

Uppvärmning innan fotbollsträningen ;-)

Uppvärmning innan fotbollsträningen 😉

IMG_2262

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: