För några dagar sedan kom ett mail……

……från en ”trogen läsare”. Hennes barn har börjat göra armband och hon frågade om hon fick skicka till mig. Inte så svårt att svara på den frågan! Idag kom de, så fantastiskt fina! ”Stay strong”, ”Filip och Meja”. På varje armband hänger ett hjärta där det står ”Made with love”. Har aldrig träffat barnen, inte mamman heller – men de är bara några av de fantastiska människor som omger vår familj! TACK Carina och de små!

Tänk att denna veckan blev en riktig armbandsvecka 😉 Och en ”mail-vecka” då jag fått flera så fina mail från läsare. Återkommer i ämnet.

Dyrbarare än det renaste guld.....

Dyrbarare än det renaste guld…..

Känner mig nu fylld av energi efter en långpromenad ihop med en annan mamma som mist. Promenaden följdes av lunch i solen. Många tror att ”vi som mist” bara pratar sjukdom och död, men det är inte sanningen. Givetvis blir det mycket prat om våra fina barn och den vidriga sjukdomen – men vi pratar även om ”allt annat”. Men något konstigt händer när vi träffs, tiden går så otroligt fort. 3 timmar kändes idag som 1……..

 

 

Onsdag 2 oktober 2013

Natten har varit skaplig Meja. Vid 23.30 satt du upp ett bra tag och ville kräkas, men det blev inget. Mellan 1 och 2 var vi vakna då du både bajsade och kräktes. Sköterskan bytte på dig och då ville du läsa – så mitt i natten läste vi Lilla Anna och Långa Farbrorn. Så somnade du om och sov till 6.45 – rätt stånkig och tvinnig, men du sov iallafall! Sköterskan var inne hos oss i princip hela natten och hon sa att du varit skapligt stabil i poxen! Jag höll mig vaken från 6.45 då sköterskan gick, men du somnade om efter ett tag – skönt! Barnsköterskan kom in och saftade dig och gav morgonmedicinerna – du fick behålla dem, härligt. Det är alltid ”långa 30 minuter” från det du får medicinerna……det är ju det som är gränsen, kräks du innan dess så får du ta om medicinerna.

Jag gick in i duschen medan du ännu sov och när du vakande vara det din tur. Du är inte helnöjd där inne, men så JÄKLA DUKTIG! En av doktorerna kom in här när du var klar och det ”tuffar på”……De har höjt blodtrycksmedicinen till 3 gånger/dag istället för 2. Från och med imorgon sänker man nog grunddosen smärtstillande från 0.4 till 0.3. Så spände sköterskan peg’en.

Pappa tog sig en löptur efter att han lämnade prinsen på förskolan. Vid 14 ca ringde de från förskolan och sa att en fått diarré – så då fick jag åka och hämta honom och sen hålla honom och mig härifrån sjukhuset i 48 timmar……..Innan dess hann vi tack och lov gå ut en sväng – men idag ville du inte promenera något alls. Men vi tog en runda med vagnen iallafall!!!!!!

(resten av dagen missades att skrivas ner…..)

En cancersjuk tjejs vardag. Kräkpåse, pox-mätare.......

En cancersjuk tjejs vardag. Kräkpåse, pox-mätare, morfinpump…..

IMG_4633

Så RÖD i ögat. Sådana trasiga läppar.

IMG_4629

Annonser

4 thoughts on “För några dagar sedan kom ett mail……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: