Ett måndagshej

Mer blir det inte idag…….inte ett endaste kort tog vi för ett år sedan heller.

 

Söndag 13 oktober 2013

Pappa och du sov skapligt här inatt – så vaknade du tidigt och bajsade, men somnade sedan om och så sov du till 8.30. Morgonen hade varit lite tuff för dig – en kräkning och sedan en del ”oro” i kroppen. Brorsan och jag hade en mysmorgon hemma. Han har börjat vakna lite tidigare på mornarna – runt 8, det är inte likt honom…….Vi kom hit och hämtade er vid 12 och det kändes när vi åkte hem som om det ”var något på gång” – det är skönt att vi bor nära sjukhuset!

Du la dig och vilade direkt vi kom hem (du var pappig och ville ha honom bredvid dig), när du somnat åkte pappa iväg och sprang. Fille och jag läste och lekte medans du sov och sen satt du med oss inne på hans rum och så läste vi mer. Du har varit på ett riktigt bra humör idag – du bad om att vi skulle leka kurragömma! Så gick du från vardagsrummet till hyllan i hallen och tillbaka! Du ville inte alls gå egentligen, men pappa lyckades ”lura” dig 😉

Du fick 45 ml välling hemma som du fick behålla – gott varje gång din lilla kropp får näring. Pappa och brorsan körde in oss runt 18, så blev det kontroller, blodtrycksmedicin som du kräktes upp……försök nummer 2 gick bra. Du fick välling, ursofalken……Du har flera gånger idag sagt att det gör ont när du kissar. Urinsticka visade 2+ på blod och 2+ på proteiner. Sköterskan tyckte att man imorgon ev ska skicka iväg en odling. Vi såg på Pippi – du ville se scenen när de är i godisaffären om och om och om igen……

Ögondroppen, den ”medicinska” var besvärlig idag – det sved länge på dig och du var ledsen. Imorgon ska ögonläkare komma hit igen, så får vi se hur planen är efter det.

Klockan är nu 22.15 och ingen har varit här ännu – så vi får se vem vi får inatt……Som vanligt hoppas vi på en lugn natt älskling!!!!

ÄLSKAR DIG!

(Höll på att glömma dagens värden; hb 92, Lpk 3.9 (-0.4 jämfört med igår), Tpk 29, neutrofila 3.1 (-0.3), crp 5)

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: