Sjukstuga

…..har vi här idag. Återkommer imorgon……

 

Onsdag 16 oktober 2013

Idag hade du varit en riktig sömntuta. Ni hade tagit kontrollerna vid 8, men sen hade du somnat om och sovit till 9.15! Härligt! Då tog ni duschen och er vanliga mysstund i fåtöljen. Då hade en från lekterapin kommit och frågat om du ville pyssla lite. Ni bestämde att hon skulle komma tillbaks vid 11.30.

Jag var på Allum en sväng och köpte ett par vinterskor till dig. Frågade dig innan om det var någon speciell färg du ville ha på dem. Lila blev svaret, inte helt oväntat! Fann ett par jättefina LILA skor till dig! Köpte även en fladdermusdräkt till Fille då han vill ha det på Halloween. Hade livet varit ”som vanligt” hade jag inte lagt pengar på en sådan – men nu är inte livet som vanligt…….Köpte även en kokbok till pappa; Jamie Oliwer lagar mat på 15 minuter. Effektivt ska det vara vet du 😉 Jag kom hit till er vid 11 ungefär och då var en av läkarna inne. Kaliumvärdet var bra idag men du kommer fortsatt få ”kroppseget kortison”. Dina värden idag; hb 91, LPK5.9, TPK 30, neutrofila 5, CRP ej taget.

Du hade kräkts ett par gånger på morgonen och sen mått illa däremellan. Kissandet är fortsatt jobbigt. Det beror på ett virus, som finns i kroppen men som vi i normala fall ”håller undan”. Vi får hoppas att dina värden ”jobbar på” och att du läker dig fort – för detta påverkar (såklart) ditt allmäntillstånd mycket!

Vår vän på lekterapin kom tillbaks och du målade en mask, alltså en sådan man sätter framför ansiktet! Hon hade med färgerna lila, guld, rosaröd och grön. Gissa vilken du dök på först!? LILA såklart! Sen lite glitterlim och på det olika ”stenar”. Det var så härligt att se, för du verkade verkligen tycka det var KUL och du pratade på som bara den! Hon är ju fantastiskt, vår lekterapivän, hon har en jäkla känsla och närmar sig långsamt.

Vi åkte hem vid 12.30 och du och jag la oss och läste. Du berättade då att du älskar mig, Filip och pappa. Så sa du ”din lille sötnos” och petade mig på näsan. Goding!

När du sovit åkte jag och hämtade brorsan och pappa gav dig välling.

Timmarna hemma blev ung som de sista dagarna – du ville inte stå eller gå och mycket beror nog på kissandet nu tror jag…….Du har ONT när du kissar och du har mycket trängningar. Du bad förresten om pasta idag med, du åt en makaron – heja dig!!!!

Du och jag blev skjutsade hit vid 18.15 och först var du så ARG och ledsen och ingenting var bra. Sen vände det och du blev på ett strålande humör!!!! Vi läste, gjorde ett hus till din Nemofisk och så snackade vi mycket. Du bad om en smörgås!!!!! En sköterska var gullig och fixade till dig. Du tog ett pyttebett, men satt och ”fixade” med den länge – är glad att du ens vill närma dig mat! Du somnade inte förrän 23.10 (!!!!) – skönt var att du fick behålla all välling och alla mediciner. Du avslutade dagen med att säga ”jag saknar pappa och vill ge honom en klapp”.

Älskade FINA prinsessa!!!!

MACKA!!!!!

MACKA!!!!!

Skrev om händerna jag saknar något enormt. Att få känna de små fingrarna som slingrar sig in mellan mina......

Skrev om händerna jag saknar något enormt. Att få känna de små fingrarna som slingrar sig in mellan mina……

 

Annonser

6 thoughts on “Sjukstuga

 1. Har följt er länge nu, men lite på avstånd.
  Men bilden på era händer fick hela min kväll att rasa och jag kan inte längre vara tyst!
  Jag önskar verkligen jag kunde återförena era händer igen. Låta dom få känna varandras värme och kärlek! Låta dom hålla om varann och kramas hårt!

  Precis som det ska vara….

  Det här livet är så förbannat orättvist!

 2. Bilden på era händer är så fin…. men det gör så ont…. gör mig ledsen! Orättvisa!!

  Styrkekramar ♡

 3. Den lilla handen i din vittnar om ett starkt kärleksband. Se bars så sött Meja har lagt sina fingrar mellan dina. Du ger henne trygghet och värme och hon ger dig trygghet och värme. ”Själar säger aldrig farväl” jag tror att hon fortfarande ibland kommer och lägger sin hand i din, hon finns fortfarande nära er, det är min övertygelse. Ert öde berör mig så oerhört mycke. Många kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: