Utflykt till sjön

Idag för ett år sedan var Micke, Meja och jag nere och matade fåglarna. Så otroligt mysigt…….Meja var så nöjd…….tyckte då att hon var ”pigg och aktiv”- återigen, när jag nu ser på bilderna så ser jag en sliten tjej……

Idag var vi nere vid sjön i ”annat ärende” – favorit i repris (för jag vet inte vilken gång i ordningen nu…..); brasa och kolbullar! Med oss hade vi idag systeryster, finaste systerdotter och så mamma. Ungarna åt och åt och åt och släckte sedan brasan med vatten från sjön. Filip hamnade i sjön…….så en nakenfis fick åka i bilen hem 😉 Rakt in i duschen och då sa han ”det sticker i skinnet”, eh kanske inte så konstigt efter ett ”isbad” 😉 Någon frivillig vinterbadare kommer han nog aldrig bli!

Sitter här allena med en massa tända ljus, varav flera ”Majalyktor” (ett tips i höstetid, fina ljuslyktor som dessutom genererar pengar till barncancerfonden; http://www.majascottage.com/sv/majas-lyktor/ ). Micke är på träning med ”gänget” och Filip sover hos mormor och morfar (som han i princip hela tiden sedan i fredags) – det gäller att passa på innan kusin vitamin åker åter till Frankrike på lördag!

 

 

Onsdag 30 oktober 2013

Natten hade varit ganska bra för pappa och dig. Pappa hade bytt blöja 2 gånger på dig och tömt aquapacen 3 gånger. Du hade vaknat tidigt imorse och mått illa, så ni hade varit vakna i över en timme. Men du somnade om och sov sen till 9! Dusch och kontroller hade gått bra. Dina värden har fortsatt neråt och är idag; hb 87, LPK 2.7, TPK 24, neutrofila 2.2, crp 10. Doktorerna är fortsatt inte oroliga men vi undrar hur länge det kan fortsätta innan de/vi ”måste göra något”…..Ditt allmäntillstånd är dock bra vilket känns skönt. Sjukgymnasten hade inte kommit till er på förmiddagen, så pappa och du hade tränat själva – bra jobbat!

Jag och brorsan kom till er vid 11 och så tog vi med er hem, hämtade brorsans packning och så körde vi upp honom till mormor och morfar. Han åkte idag med dem upp till Värmland, skönt för honom! Tyvärr fick han, i bilen från sjukhuset, ett ”utbrott” som fortsatte ett tag hemma. Det är så jäkla jobbigt för honom och oss andra. Han vill verkligen inte detta men kan inte hejda sig när det väl startat. Efteråt är han SÅ ledsen och vill bara kramas och kramas. Det var skönt av vi alla blev ”vänner” innan han skulle åka iväg. På vägen till Surte stannade vi på Libacafét och köpte lunch och bröd. Som vanligt var det inga som helst problem att lämna brorsan hos mormor och morfar. Det var längesedan du träffade dem nu, så du var glad att se dem. Och vice versa, såklart!!!!! Du, jag och pappa åkte sedan hem och hade en mysig eftermiddag med mys, läsande, filmoch så åkte vi ner till sjön och matade fåglar! Efter det svängde vi upp till stallet vid Gunnebo och kikade på alla hästar som var ute i hagen! Så roligt när du vill göra saker och är aktiv prinsessan!

Pappa körde oss hit till sjukhuset vid 18-tiden och du (och jag såklart……) gav pappa en bamsekram innan vi sa hejdå. Du var på ett strålande humör och satt på tripp-trappen och käkade libabröd! Vi hade en fin kväll med böcker, målande, vi pratade och mös. Så somnade du lite innan 20. ”Jag vill sova direkt” sa du även idag, så vi läste inte en rad. Inte konstigt om du var extra trött idag med utflykt både till Surte och till fåglarna i sjön! När blodtrycket togs, så vaknade du och då ville du läsa – så då läste vi ett par böcker innan du somnade ”ännu en gång”.

Älskade unge – du är den största kämpen jag känner!

Nere och matar fåglar.

Nere vid sjön och matar fåglar.

Allra vackraste Meja....

Allra vackraste Meja….

Annonser

3 thoughts on “Utflykt till sjön

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: