31 oktober

Torsdag 31 oktober 2013

Du sov riktigt gott inatt prinsessan – ända fram till 6.15. Då sa du att du behövde kräkas. Det kom aldrig något (sköterskan gav dig medicin mot illamående direkt) – men du låg bara ner en kvart innan du behövde sätta dig upp igen. Så det blev en tidig morgon för oss. Jag tog mig en dusch och käkade frukost. Du var på ett strålande humör och jag smorde in dig och klädde på dig, borstade gaddarna och efter det ville du sitta på tripp-trappen. Så kom en av barnsköterskorna in med varsin godispåse till dig och Filip. Påsen hade formen av en fladdermus, jättehäftig! Det är halloween idag och vi stod och kikade ut mot köket där de pyntade!

Precis innan pappa kom var sjukgymnasten här och du var jätteduktig och tränade dina ben! PEP-masken ville du dock inte använda. Förstår dig älskling…..Så var tandhygienisten här och tittade in i din mun och hon var ”nöjd”!

Vår fantastiska lekterapivän var här med en gummianka till dig och en delfin till brorsan! Så gulligt!

Värdena har gått ner ytterligare och ligger idag på; hb 86, LPK 2.0, TPK 37, neutrofila 1.6, crp 7. En av doktorerna var inne och sa ”vi hoppas att det stabiliserar sig snart och att det vänder”. Detsamma säger vi…….Han lyssnade på dig och dina lungor lät bra. Man höjer idag blodtrycksmedicinen med ytterligare 1 ml.

Vi fick åka hem även idag och på vägen hem så köpte vi med sushi till pappa och mig. Du satt med oss vid bordet när vi åt, riktigt längesedan! Så gott att du var med oss älskling! Eftermiddagen gick i en rasande fart. Du ville måla, kolla på film, vi busade i sängen, du gick ganska långt och mycket längre än du gjort på länge!!!!! Det är skönt att ”något går åt rätt håll” när dina värden går neråt……

Jag körde in er till sjukhuset vid 18. Pappa hjälpte dig då med en hibiscrubdusch inför ny sövning imorgon. Kvällskontrollerna togs givetvis och så ville du sova ganska tidigt. Runt 20 hade du somnat, på pappas kudde……

Nu hoppas vi, som alltid, på en lugn och skön natt” så du är pigg och utvilad inför morgondagens narkos!

 

 

 

IMG_2399

 

Annonser

2 tankar om “31 oktober

  1. Hittade precis hit genom Leos pappas inlägg på facebook. Så underbart fina barn ni har. Tårarna rinner längs kinderna här. Ville bara säga hej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: