Jul på Liseberg

Blir inget långt idag. Har varit en sväng på Jul på Liseberg. Barnens farmor och farfar är på besök, så vi strosade runt där några timmar. Förra året var Micke, Filip och jag på Liseberg. Tidigare den dagen la vi ju Meja i kistan……Fy f a n….

 

Fredag 15 november 2013 (dagboksinlägget skrivet av Micke från början till slut)

Din natt hade varit mycket bättre än förra natten. De hade dock försökt ge dig ventolin men din puls hade rusat av det. Över 200 hade den legat på som högst! Idag var jag hos dig klockan 7.15 som vanligt och du var lite mera vaken när jag kom. Du försöker prata och svarar med nickningar när jag ställer frågor eller frågar om allt är okej. Du startar även alla andetag och de vill nog inte att du ska göra det just nu, det blir som att du jobbar emot respiratorn.

En av läkarna från avdelningen var här och hälsade på och sa att du är väldigt lungsjuk vilket är ett litet understatement. Mamma och Filip är fortsatt portade till i eftermiddag efter den misstänka magsjukan på förskolan. Det sista vi behöver just nu är magsjuka…..

Förmiddagen gick fort och jag kände att jag var tvungen att komma ut och få frisk luft på vilan. Jag tog en promenad innan jag köpte en sallad i restaurangen. Förr, i en normal värld, var en ensamlunch något jag kunde uppskatta men numer är mat något jag måste ha i mig för att orka. Ska bli skönt att lära mig njuta av mat igen…..Detsamma gäller ju för dig prinsessan.

Passade även på att promenera efter lunchen, så det blev nog ca 5 km totalt.

Mamma kom hit vid 16.30 efter att mormor och morfar hämtat Filip. Det var skönt för dig och mamma att ses igen efter flera dagar. Det är jobbigt att vara här men ännu jobbigare att inte vara här, så jag förstår att mamma har haft det jobbigt. Vi hängde med dig i flera timmar innan mamma åkte upp till Filip. Jag satt hos dig på kvällen och läste när en sköterska kom och sa att Sofia var här. Hon kom in med en påse innehållande en god macka, en öl, lite nötter och en bok till dig. Dom är kanon dina gudföräldrar!!! Jag var hos dig till midnatt. Nere på rummet kollade jag lite på film, käkade mackan och drack ölen jag fick.

Tack för ännu en fin dag prinsessan! Jag älskar dig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: