Team Rynkeby Göteborg

Igår var det ”glöggeftermiddag” med Team Rynkeby Göteborg. Så trevligt att få se och hälsa på alla deltagare och deras familjer som kämpar så hårt för att dra in pengar till barncancerfonden. Att de kämpar och tränar för att orka med cyklingen är som ni vet en bisak – det är inte det som är det viktiga. Ni vet vad det är som gäller…….varje krona som kommer in!

Vår familjs deltagande i Team Rynkeby är ju solklart och självklart. Blir varm i hjärtat av att det finns så många, som är ”lyckligt ovetande om barncancervärlden”  som vill och kan lägga ner så mycket tid och kraft till en så stor insamling. Många tror att alla som deltar har, vissa har till och berättat att de trott att man måste ha, en nära relation till barncancer – men så är det absolut inte.

Kommer vara stolt som en tupp när de gula cyklar in i Paris men betydligt mer stolt när checken kommer överlämnas till barncancerfonden några månader senare! Önskar jag inte visste exakt hur jäkla viktiga kronorna är, men ni vet att jag vet……..

Ni vet väl att ni kan följa deras arbete via facebook (sök på Team Rynkeby Göteborg) och via hemsidan.

 

Annonser

En tanke på “Team Rynkeby Göteborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: