Öroninflammation och personnummer del 2

Var iväg hos läkaren idag igen då Filips öra inte var helt bra. Träffade först en sköterska, som sa ”det är ju du” med glad röst – han har varit där förut med sina öron (fast då inte med öroninflammation)…….Hon frågade om han kunde sitt personnummer. Med förvåning hör jag honom säga 110212-2940……Han rabblade hela Mejas personnummer samtidigt som han tittade på mig och log…..Älskade unge. Det är helt fantastiskt och smärtsamt på samma gång, att hon är med honom precis HELA tiden.

Efter läkarbesöket tog vi en fika. Filip valde en prinsessbakelse och ett glas mjölk (för er trogna bloggläsare känns detta bekant). Sa till honom ”Detta förtjänar du verkligen efter all medicin och läkarbesök”. Han svarade med ”Du förtjänar detta, för du är världens bästa mamma”. Återigen älskade unge. Hemma lite senare, var jag den sämsta mamman i världen – så är livet med en 6-åring, vare sig han mist sin lillasyster eller ej…….(har ju bara erfarenhet av det ena, men jag gissar……)

 

Annonser

3 thoughts on “Öroninflammation och personnummer del 2

  1. Du är inte ensam om att vara ”sämsta mamman i världen” 😉 så är livet med barn och då särskilt våra 6 åringar!

    Styrkekramar till dig och mig ❤

  2. Skönt att det finns fler mammor som känner sig som usla mammor ibland.. Vet ju dock att du är en av de finaste mammorna jag känner Maria! Alla gör vi sådant vi är mindre stolta över som föräldrar – med eller utan sorg i vårt liv! Att din 6 åriga son säger att du är världens bästa mamma skall du bära med dig, även i de stunder då man känner sig som raka motsatsen! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: