Grattis älskade underbara Meja 4 år

Älskade underbara Meja – idag fyller du 4 år. Som alla andra dagar är du med oss och vi pratar så mycket om dig. Idag har fokus varit på vad du kan tänkas önska dig en dag som denna. Vi tror att du nu har fått den lila cykel som du så ofta pratade om att du önskade dig. Här hann du aldrig ens prova att cykla annat än 3-hjuling. Men jag hoppas att du, var du än är, nu svischar fram precis som Lotta på Bråkmakargatan. För jag vet att du kan. Du är som Lotta – ”du kan nästan allt”.  Vi saknar dig så otroligt mycket älskling. Vi var hos dig förut, med ballonger, lila blommor och pärlplattor. Brorsan pärlade igår flera olika pärlplattor, så som han tror att du skulle pärlat dem. Här hemma skickade vi upp en stor fin glittrig gasballong där det stod happy birthday princess – den for upp mot skyn i en himla fart!

Förresten – vi har ju finbesök här Meja, vi är hundvakt – men det vet jag att du vet! Storebror tar så fint hand om denna svarta lurviga lilla krabat. Müsli och han myser och myser, hon sov till och med i hans säng inatt! Det är fint för brorsan med lite sällskap Meja, det går aldrig aldrig att ersätta ditt sällskap – men det är gott för honom att ha henne här……..han tror förresten att du önskat dig en hund, men så kom han på att du ju inte behöver det – du har ju Wilma där du är nu!

Om ett tag kommer mormor och morfar, efter att de varit hos dig. Det blir pizza ikväll – det vet vi att du hade uppskattat på din 4-årsdag! Dock är vi osäkra på om du hade gett dig på pizzasalladen, det här med frukt och grönsaker är ju inte riktigt din grej. Där skiljer du och brorsan dig åt.

Älskade underbara Meja. Andra födelsedagen vi tvingas fira utan dig. Det kommer aldrig att bli lättare. Du ska ju vara här hos oss. Såhär skulle det ju inte bli…….

På posten idag kom ”Barn och Cancer” med ett reportage om en 2-årig pojke som är färdigbehandlad för sin AML. Hans supersnöre är nästan 2 meter långt. Ditt är över 8. Så olika resorna kan vara…….Där var också ett reportage om en av dina favoritdoktorer, Jonas du vet. Tänker så ofta på hur fantastisk han var mot dig, hur han alltid alltid pratade MED dig och kände in din dagsform. Hur gott du skrattade när han slängde stetoskopet över axeln när du inte ville att han skulle lyssna på dina lungor.

Älskade underbara Meja. Du är den största hjälte och du kommer alltid vara vår idol – vi älskar dig oändligt.

IMG_0545

IMG_0547

IMG_0548

IMG_0553

Annonser

10 tankar om “Grattis älskade underbara Meja 4 år

 1. Grattis älskade Meja en jätte kram till dig. Lika stor kram till Filip,Mamma och Pappa.Älskar er alla fyra. Farmor

 2. Grattis Meja!🎁Hoppas du precis som jag läser leker och har roligt med din lila cykel 😊
  Kände inte dig eller din familj men vill skriva några rader till din pappa och mamma. Jag beundrar er styrka, det ni varit med om är något är något jag aldrig vill ens behöva föreställa mig. Miste min mamma för knappt er år sen av den hemska sjukdomen.. Känns fortfarande som jag inte kommer klara en dag utan henne.
  Och det ni varit med om är något ingen förälder ska behöva genomlida..
  Ni har världens finaste Änglaflicka däruppe bland molnen 💜

 3. Finaste underbara Meja bus💜 Idag hoppas jag att du får en extra fin dag där du är och att ballongen Fille skickat upp till dig kommit fram!
  Saknar dig sålilla hjärtat….
  Puss och kram💜

 4. Grattis fina Meja i himlen!! Önskar så att hon var hos er på jorden.
  Det värmer mitt hjärta att Fille får lite kärlek från Müsli, även om det aldrig kommer i närheten av en syster. Stort tack för att ni tar hand om vår lurviga!! Känns så fint att hon fick gå med er till graven idag. Är så tacksam över att ha er fina i vårt liv!!
  Stor kram

 5. GRATTIS på födelsedagen finaste Meja! Ser att din fantastiska familj ordnade ett riktigt fint kalas för dig. 💜💜💜

 6. Har inte kommenterat här tidigare, men har läst det mesta. Firade vår egen fyraåring idag och kunde inte låta bli att tänka på er som måste fira på ett helt annat sätt. Det var en av de sakerna som gjorde att jag ”fastnade” här, när jag såg att Meja var född dagen före vår E. Har skickat en ”födelsedagspresent” till Mejas insamling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: