Time for life!

Time for life – tid för liv. Tid som alla tycker sig ha så dåligt med. Vet ni, tid är det ENDA vi har! Fast det är ju en sanning med modifikation……; i detta nu fightas barn mot cancer och vissa kommer få mycket mycket mer tid, andra kommer snart försvinna från oss. Nu närmar sig sommarlov med allt vad det innebär – avslutningar av alla de slag och en massa trevligheter. För barn och familjer som är mitt i cancerträsket, spelar det ingen roll vilken dag på året det är – för dem handlar det om att ta sig igenom svåra dagar, då märker man knappt om det är sommar eller vinter. Nu på torsdag anordnas Time for life-galan, en kväll med syfte att samla in pengar till barncancerfonden – så att man kan skapa mer TID FÖR LIV. Evenemanget är på Lindholmen event och nöjen här i Göteborg. Från klockan 17 och framåt (man kan givetvis droppa in under kvällen) får du ta del av föreläsning, musik, mat, magi, en auktion där du kan ropa in saker som är svåra att hitta i handeln…..samt så är det premiär av musikfilmen ”Time For Life”. Då det är premiär denna kväll, har jag givetvis inte sett filmen – men jag vet att vår älskade Meja kommer vara med i den. Mannen som gjort denna film är densamme som de senaste 5 åren gjort låtarna till insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barn- och ungdomssjukhus. Har ni förresten inte hört dessa, så finner ni dem på You tube (sök på Hans Wikkelsö) – kan lova er både leenden och tårar.

Biljetter kostar 395kr/st, familjebiljett 1000kr. Du köper dem via någon teammedlem i Team Rynkeby Göteborg, eller via mig; maria.alphov@gmail.com

Mer info om kvällen hittar du på ; timeforlife.doppio.se

Jag hoppas vi ses!

För varenda unge.....

För varenda unge…..

Älskade unge, du levde VARJE minut fram tills den dag kroppen inte orkade mer.

Älskade unge, du levde VARJE minut fram tills den dag kroppen inte orkade mer.

 

 

 

Annonser

En tanke på “Time for life!

  1. Meja fortsätter att inspirera. I 6 mån har jag jobbat 30% o pluggat halvtid på distans. Allt för att få tid med familjen och framförallt våra barn!!
    Tycker fler skulle prioritera det viktiga i livet och inte jobb o karriär o materiella saker. Det här är det bästa valet vi gjort.

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: