Sommar 2017

Så var vi redan inne i mitten av juli (eller iallafall nästan…..). Dagar och veckor rusar iväg……

Nu är det semestertider och dagen då vår lillprinsessa fyller 2 närmar sig med stormsteg. Mejas feber började 6 dagar efter hennes 2-årsdag. För några veckor sedan hade Clara feber ”utan några andra symptom”. Min hjärna fick jobba HÅRT då. Den fick berätta om och om igen för mitt hjärta och min kropp att ”feber för det mesta är helt ofarligt”…….Usch. Feber kommer aldrig vara ”bara feber” för oss. Alla de gånger då vi var tvungna att hålla koll på Mejas temp. 38.5 i över en timme. Samtal till avd 322 och så raka vägen in. Meronem sattes in och så togs blododling-vilken bakterie fann man denna gång? Skulle CRP-värdet ”slå rekord” denna gång? Hur mycket syrgas skulle behövas vid denna sepsis? Hur många antibiotikasorter skulle sättas in?  Hur många dagar skulle det ta innan brorsan skulle få se henne igen? Skulle han få se henne vid liv igen…..?!

Dagen då Clara fyller 2 närmar sig som sagt med stormsteg och det går inte en dag utan att jag får tårar i ögonen av tacksamhet att hon kom till oss. Det går inte en dag utan att jag ser glädjen i Filips ögon över att hon finns. Världens finaste storebror. 

I lördags vinkade vi hejdå till årets Team Rynkeby. Förra året och året innan dess cyklade Micke iväg. Två fantastiska år i detta projekt som samlar in så oerhört mycket pengar till Barncancerfonden! I år hade jag förmånen att få prata inför närmre 100 cyklister och ett antal av deras serviceteamsmedlemmar – fick berätta för dem om Barncancerfonden Västra och om vår verksamhet, och jag fick chansen att personligen TACKA dem för det slit, tid och pengar de lagt ner på att vara med i kampen mot cancermonstret. Att människor som ”vi” engagerar sig är så ”självklart”. Men att människor som inte har någon koppling till barncancer väljer att göra detsamma är så otroligt rörande. Det är helt fantastiskt hur många människor det finns som orkar/vill och GÖR mycket. I Team Rynkeby och i många andra projekt/insamlingsevent mm mm. TACK till er alla💜

Tänkte extra mycket på det idag då vi köpte med oss lunch som vi åt hos vår stora prinsessa. Fasen vad vi saknar dig.


(Jag VET – är usel på att ta groupies – ser mest arg ut 😂)

Ha en riktigt fin sommar alla💜🌸

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: