Söndag kväll

Så är det söndag kväll igen. Denna söndag innebar en promenad för livet – Walk of Hope. Eller nu ljuger jag, jag promenerade ju inte – jag var på plats som representant för Barncancerfonden västra. Så jag stod mest och pratade med en massa trevliga människor. Men barnen promenerade tillsammans med sin farmor och farfar – så de fick representera vår familj👍

Precis som alla andra gånger vi varit vid Härlanda tjärn för denna viktiga promenad så sken solen. Leker med tanken att vår älskade Meja är med och styr väderleken. Just till Härlanda tjärn gick vi flera gånger när hon var sjuk. De få gånger vi inte var isolerade, hon mådde ”ok” och vi inte behövde släpa på en droppställning vill säga…..Denna vackra plats (för er som inte vet så ligger den alltså några minuters gångavstånd från Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus) kommer alltid alltid betyda något extra för oss.

Även iår var det Team Rynkeby Göteborg som arrangerade eventet och iår liksom 2016 så är det min älskade Micke som är kapten för laget. Det är inte alltid han lyssnar på mina åsikter – men en av de gånger jag verkligen satte ner foten och ”inte gav honom något val” var när jag sa till honom att söka till projektet år 2015. Sedan blev det liksom 2016 och 2018 av rena farten. Eller nu ljuger jag igen. Det var väl genomtänkta beslut. För detta projekt är inget man ger sig in i ”ensam”. Hela familjen deltar, även om inte alla avslutar året med att trampa ner genom Europa! Ni som följt vår resa vet att en annan gång jag verkligen sa till på skarpen och var fast besluten att jag hade rätt var att vi skulle fortsätta försöka få ett syskon till Filip och Meja trots att jag fått utomkvedshavandeskap och IVF var enda vägen till ett ev syskon. Tror inte jag behöver säga att (även) pappan i familjen är rätt lycklig över att vi nu har vår underbara yngsta unge hos oss sedan 2 år va…..


För varenda unge 💪👊💜

Annonser

En tanke på “Söndag kväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: