Grattis älskade unge på din 7-årsdag

Idag är det 7 år sedan du kom till oss älskade unge. Det var snorkallt ute då vi drog iväg till BB vid 4-tiden på morgonen. Några få timmar senare var du hos oss. Rund och go med en kalufs utan dess like. Vårat andra barn, Filips efterlängtade lillasyster (fast det visste han ju inte innan- vi ville inte veta om du var en kille eller tjej).

Idag skulle vi väckt dig med tårta och paket. Jag undrar vad du hade önskat dig. Vad önskar sig en 7-årig tjej….?! Istället för tårta och paket, så åkte vi – precis som varje födelsedag – till dig med ballonger. Idag blåste det småspik och snöade blötsnö. Men när vi satt fast ballongerna och tänt ljus (de som gick att tända i blåsten vill säga…..) så sprack solen fram. Vill tro att du hade ett finger med där…..

Saknar dig i varje andetag älskling. Tittar så ofta på kort och det ger mig styrka. Fasen vilken kämpe du var. Urstark.

Lika mycket som vi saknar dig, lika mycket kämpar vi här med livet utan dig. Den dagen du blev sjuk påbörjade vi en tuff resa. Men den var ingenting jämfört med resan vi tvingas göra i livet utan dig. Du har verkligen gjort oss till bättre människor Meja. Kanske inte utåt, men mot oss själva.

Din älskade storebror pratar om dig lika ofta som alltid. Din älskade lillasyster pratar om dig på ett lika självklart sätt. Hon sitter i detta nu bredvid mig och ”degar” (alltså leker med lera….). Är så galet stolt och lycklig över att vara mamma till er 3.

Jag hoppas att mormor och du fixat tårta och kalas idag var ni än är……

Stor puss Mejisen – vi ses igen💜🎣 

Så kom solen…..

Annonser

En tanke på “Grattis älskade unge på din 7-årsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: