Grattis på 8-årsdagen älskling

12 februari 2011. Dagen då vi fick vårat andra barn. Filips lillasyster. En liten tjock skrutta med stor kalufs. Det var du som kom till oss Meja. Det var givetvis kärlek vid första ögonkastet och storebror var från dag 1 helt gudomlig med dig Meja. Har ibland funderat på om det är en efterkonstruktion, att han faktiskt var ”normalt avundsjuk” när du kom – men så var det verkligen inte. När du var dryga 1,5 sa han till mig ”Mamma, jag tycker synd om Meja”. ”Varför då, sa jag”. ”För att hon inte är storasyster. Det säger en hel del om din bror Mejis.

12 februari 2019. Din 8-årsdag. Nu ÄR du storasyster. Sedan snart 3,5  år. Men som jag önskar att ni alla 3 fick vara här tillsammans. Ser framför mig hur dina syskon, tillsammans med pappa och mig, smög upp tidigt imorse. Plockade fram paketen från sitt gömställe och gjorde frukostbricka. Det skulle kunna ha blivit så att Clara råkade avslöja paketens innehåll – men tror inte du hade blivit arg, vi har ju alla varit små inte sant 😉

Ser på dina kompisar hur stora de är – inte yngst på skolan längre och läxor med hem i ryggsäcken…….Glädjs åt att se dem Meja, för att få ett mått på hur du skulle ha varit.

Åren har gått sedan du lämnade oss, men för oss är du högst levande. Clara pratar om dig med samma värme som Filip och vi andra gör. Hon är en sådan stolt lillasyster och än har inte förstått hur sorgligt det är att ni inte setts. Tidigare idag sa pappa något om det och då hade hon tittat på honom som om han var lite knasig och så sa hon ”mäh, jag har ju sett henne på massor av kort och på massor av kort med henne och Filip”. När hon blir äldre kommer säkert sorgen och frågorna, men vi lovar att vi ska göra allt vi kan för att hon ska lära känna dig på samma sätt som vi andra.

Grattis på din dag Meja. Jag vill tro att det är stort kalas där i landet långt borta – att mormor har fullt upp med att fixa och dona för dig och dina kompisar. Vi älskar dig mest av allt i världen och du är för alltid vår superhjälte.

nyfödd

Du när du är ett par månader…..

ögon

”I know where ever you are, your beautiful eyes allways will be watching over us” Kloka, vackra unge – du inspirerade till den fantastiskt fina låten ”Time for life”

friskfågel

imagesRW980061

KÄRLEK

mickeclara

Promenad till Härlanda tjärn – det gällde att ta tillvara på varje ”paus” mellan mediciner de gånger du fick och orkade…..

syskon

img_2588

Längtar efter dig ljuvliga unge

imagesZ05NE7RK

Starkare än Pippi…….

clarasyster

Lillasyrran har dig nära på sitt alldeles speciella vis…..

superhjälte

Du var, är och förblir vår SuperMeja. Vi ses igen älskling.

 

Annonser

En tanke på “Grattis på 8-årsdagen älskling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: